Ισλαμικό Κράτος: Οι τζιχαντιστές γίνονται «προξενήτρες» και τουριστικοί πράκτορες

Gazzetta team
Ισλαμικό Κράτος: Οι τζιχαντιστές γίνονται «προξενήτρες» και τουριστικοί πράκτορες
Όποιοι νομίζουν ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ασχολούνται μόνο με φρικιαστικές εκτελέσεις, απλά, πλανώνται - Οι τζιχαντιστές βρίσκουν χρόνο, ανάμεσα στις θηριωδίες, να κάνουν προξενιά και να λειτουργούν και... τουριστικό γραφείο.

Το Ισλαμικό Κράτος εκτός από τις εκτελέσεις αθώων ομήρων και την στρατολόγηση νέων μελών στους κόλπους του έχει και άλλες δραστηριότητες, που είναι πιο «δυτικού» τύπου και καθαρά επιχειρηματικές. Με στόχο να κάνει τους μαχητές του ευτυχισμένους και να τους βρει σύζυγο, το Ισλαμικό χαλιφάτο έχει πρόσφατα ανοίξει γραφείο συνοικεσίων και καλεί όσες γυναίκες είναι sigles ή χήρες, να περάσουν και να αφήσουν τα στοιχεία τους, αν ενδιαφέρονται να παντρευτούν τον «τζιχαντιστή των ονείρων τους»!



Το γραφείο συνοικεσίων των τζιχαντιστών έχει την έδρα του στην πόλη Al -Bab, στο Χαλέπι και όσες γυναίκες απευθυνθούν σε αυτό σύντομα θα δουν έναν μαχητή του Ισλαμικού χαλιφάτου να τους χτυπά την πόρτα και να τις ζητά σε γάμο!

Την πληροφορία δίνει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει την έδρα του στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας.



Εξάλλου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), οι τζιχαντιστές έχουν δραστηριοποιηθεί και στον τουριστικό τομέα με ένα λεωφορείο, που με αφετηρία την πόλη Ράκα στη Συρία κάνουν εκδρομές και ξεναγήσεις σε ζευγάρια μελλονύμφων αλλά και σε τουρίστες, μέσα στην έκταση του χαλιφάτου με τελικό προορισμό την πόλη Άνμπαρ, στο Ιράκ.



Μέσα στα εν λόγω λεωφορεία, στα οποία εξωτερικά κυματίζει η χαρακτηριστική μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ακούγονται πολεμικά τραγούδια των τζιχαντιστών αλλά δεν έχει διευκρινισθεί, αν και οι επιβάτες καλούνται με το καλό ή με το ζόρι, να συμμετέχουν στο τραγούδι!

Πάντως, οι επιβαίνοντες στα λεωφορεία των τζιχαντιστών θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους ότι τυχόν παράνομα ειδύλλια επί του οχήματος καθώς και η μοιχεία στο χαλιφάτο του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι τιμωρούνται με δημόσιο λιθοβολισμό.

Πηγή: protothema.gr