Ισόβια στον Βούλγαρο που δολοφόνησε τον «Μπρούνο» το καμάκι

Gazzetta team
Ισόβια στον Βούλγαρο που δολοφόνησε τον «Μπρούνο» το καμάκι
Ποινή ισόβιας κάθειρξης και πέντε ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κω στον Βούλγαρο που δολοφόνησε τον 64χρονο Ηλία Φανούρη, που ήταν γνωστός στο πανελλήνιο με την ονομασία «Μπρούνο», από την συμμετοχή του στην ταινία – ντοκιμαντέρ, «Ο Κολοσσός του Έρωτα».

Η συγκατηγορούμενη του 35χρονου, η Α.Μ, υπήκοος Βουλγαρίας έχει απαλλαγεί με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου την 11η Νοεμβρίου 2014. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, ο 35χρονος ομολόγησε την δολοφονία αλλά υποστήριξε ότι έγινε από «λάθος».

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είδε τον Μπρούνο να τον πλησιάζει κρατώντας ένα μαχαίρι. Για να τον απωθήσει του έδωσε μία γροθιά στην κοιλιακή χώρα και τότε ο Ηλίας Φανούρης έπεσε στο κρεβάτι του, σφαδάζοντας από τους πόνους. Ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να τον επαναφέρει, δίνοντάς του το «φιλί της ζωής», αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι έφυγε από το σπίτι.

Ο 35χρονος Βούλγαρος υποστήριξε μάλιστα πως η πυρκαγιά, πιθανόν να προκλήθηκε από αναμμένα αρωματικά κεριά, που υπήρχαν στο σπίτι του 64χρονου. Η 37χρονη Βουλγάρα κατέθεσε ότι ο 35χρονος σκότωσε τον Μπρούνο επειδή του χρωστούσε λεφτά, χτυπώντας τον με μπουνιές (ο κατηγορούμενος ήταν πυγμάχος) και στη συνέχεια τον έπνιξε.

Υποστήριξε ακόμη ότι έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Τόνισε μάλιστα ότι το πρώτο πλήγμα στον 64χρονο από τον 35χρονο δόθηκε, ενώ αναχωρούσαν από την οικία και ενώ αυτή είχε γυρισμένη την πλάτη της και στους δύο, ευρισκόμενη κοντά στην πόρτα.

Όπως είπε, γύρισε και είδε αίμα στα γενετικά όργανα του 64χρονου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «Μιχάλη» και εν συνεχεία έπεσε στο κρεβάτι του. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την Βουλγάρα, ο 35χρονος ομοεθνής της, έπνιξε τον 64χρονο.

Πηγή: koolnews.gr