Ακτιβίστριες ήπιαν ούζο και χόρεψαν συρτάκι γυμνόστηθες στη γερμανική Βουλή (pics & vid)

Gazzetta team
Ακτιβίστριες ήπιαν ούζο και χόρεψαν συρτάκι γυμνόστηθες στη γερμανική Βουλή (pics & vid)
Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την παράταση του ελληνικού προγράμματος -Είπαν «όχι» στην ανθελληνική καμπάνια της Bild.

Προτάσσοντας τα στήθη τους τρεις ακτιβίστριες, πρώην μέλη της Femen, διαδήλωσαν την Παρασκευή στο Βερολίνο, υπέρ της Ελλάδας, την ώρα που στη Bundestag ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την παράταση του ελληνικού προγράμματος.


Πίνοντας ούζο, η Γιοζεφίν Βιλτ, η Μερτσέντες Ράινσταιν και η Τερέσα Λέχμαν, χόρεψαν συρτάκι στο κεντρικό δρόμο της «Axel Strasse» για να στηρίξουν την Αθήνα την ώρα της ψηφοφορίας στην γερμανική βουλή, γυρνώντας παράλληλα την... πλάτη τους στην ανθελληνική καμπάνια της Bild, που χθες καλούσε τους Γερμανούς πολίτες να πουν «όχι» σε νέα χρηματοδότηση για τους «άπληστες» Έλληνες.



Όπως οι ίδιες εξήγησαν, τους τελευταίους μήνες έχουν αποχωρήσει από την οργάνωση Femen και διαδηλώνουν μόνες τους. Σήμερα, με τα ημίγυμνα κορμιά τους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Bundestag: «Ja», δηλαδή «ναι» σε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.



Πάντως, εκτός από τις τρεις κοπέλες, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, υπήρξαν και κάποιοι Γερμανοί που άφησαν δίπλα σε μπουκάλια ούζου χαρτονομίσματα του ευρώ, σε μία συμβολική κίνηση για την σημερινή ψηφοφορία.


Πηγή: protothema.gr