Γιατί ο ελληνομαθής Μπιλ Γκέιτς ζηλεύει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ; (pic&vid)

Gazzetta team
Γιατί ο ελληνομαθής Μπιλ Γκέιτς ζηλεύει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ; (pic&vid)
Μπορεί στην τρίτη του ανοιχτή συζήτηση με τους χρήστες του Internet (Ask Me Anything), μέσω του site Reddit, ο Μπιλ Γκέιτς να μην «κέρδισε το κοινό» με τις απαντήσεις του, αλλά προέβη σε μερικές αποκαλύψεις πιο προσωπικού χαρακτήρα του.

Όπως για παράδειγμα ότι προτιμά τις έτοιμες σάλτσες από την μαρινάδα στο barbecue ή ότι έχει δύο σκύλους που τους έχει ονομάσει Oreo και Nilla. Στις απαντήσεις σε ερωτήματα των χρηστών του Reddit, o ιδρυτής της Microsoft και του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Bill and Melinda Gates», δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Όταν ρωτήθηκε από κάποιον εάν υπάρχει κάτι στη ζωή του που μετάνιωσε και κάτι για το οποίο δεν μετάνιωσε, ο Γκέιτς εξέφρασε το θαυμασμό του για τον ιδρυτή του Facebook.

mark-zuckerberg-570

«Νιώθω λίγο χαζός που δεν γνωρίζω ξένες γλώσσες. Στο σχολείο έκανα ελληνικά και λατινικά και έπαιρνα μονίμως άριστα, πράγμα που εμπλούτισε το λεξιλόγιό μου, αλλά μακάρι να ήξερα να μιλάω γαλλικά, αραβικά ή κινέζικα. Συνεχίζω να ελπίζω ότι θα βρω το χρόνο να ξεκινήσω γαλλικά που είναι πιο εύκολα. Είναι αξιοθαύμαστο που ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έμαθε κινέζικα και πήρε μέρος σε συζήτηση με Κινέζους φοιτητές. Πραγματικά απίστευτο!».

Το βίντεο με την ομιλία του Ζούκερμπεργκ στο Πανεπιστήμιο της Τσινγκούα:

Πηγή koolnews.gr