Ανασύνταξη της ΝΔ και συγκρότηση πολιτικού συμβουλίου ανακοίνωσε ο Σαμαράς

Gazzetta team
Ανασύνταξη της ΝΔ και συγκρότηση πολιτικού συμβουλίου ανακοίνωσε ο Σαμαράς
Δεν φταίω εγώ για το πρόβλημα πρωτοκόλλου με την παράδοση-παραλαβή στο Μαξίμου - Νέα γραμματέας της ΚΟ η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου - Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

Την ανασυγκρότηση της παρατάξης της Νέας Δημοκρατίας με τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού συμβουλίου και ανασυγκρότηση της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα έδωσε απάντηση για όσα συνέβησαν για την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου. Αφού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί προπαγανδιστικά επιχειρήματα τόνισε ότι το βράδυ των εκλογών τον κάλεσε για να τον συγχαρεί για τη νίκη του και σημείωσε ότι την επομένη ημέρα το γραφείο του ζήτησε πληροφροίες για τυπική παράδοση. «Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ότι νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ θα είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για αντιπρόεδρος θα προταθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης και τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα αναλάβουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

Πηγή: protothema.gr