Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ας προνοούν οι επόμενοι»

Gazzetta team
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ας προνοούν οι επόμενοι»
Τι απάντησε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι συμπρωταγωνιστές της στους έντονους διαξιφισμούς, δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα διεξήχθη την Τετάρτη η άτυπη συνάντηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την οποία ο πρόεδρος της Βουλής παρέθεσε άτυπη ενημέρωση για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και εκκρεμότητες ενόψει της αλλαγής σκυτάλης στην προεδρία.

Η συνάντηση που θα επαναληφθεί και αύριο, προκειμένου η κυρία Κωνσταντοπούλου να αποκτήσει πλήρη εικόνα του τι παραλαμβάνει, αποτελεί δείγμα του κοινοβουλευτικού πολιτισμού.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών. Εκεί της ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι συμπρωταγωνιστές της στους έντονους διαξιφισμούς που παρατηρήθηκαν στην προηγούμενη Βουλή δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν.

«Η παρατήρηση είναι σωστή. Ας προνοούν οι επόμενοι», απάντησε με νόημα η κυρία Κωνσταντοπούλου, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Σημειώνεται ότι κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο η προτεινόμενη από την κυβέρνηση για Πρόεδρος της Βουλής είχε έντονες και τακτικές αψιμαχίες με τους Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Αναστάσιο Νεράντζη, Παναγιώτη Ρήγα, Μιχάλη Κασσή και Δάνη Τζαμτζή, από τους οποίους κανείς δεν κατάφερε να πετύχει την επανεισοδό του στο κοινοβούλιο.

Πηγή: protothema.gr