Προκαλεί... ταραχή ο νέος έρωτας του «Λε-Πα» (pics)

Gazzetta team
Προκαλεί... ταραχή ο νέος έρωτας του «Λε-Πα» (pics)
Έναν νέο έρωτα φαίνεται πως ζει ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα με τη Real News, ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι φουλ ερωτευμένος με τη Σταρ Πελοπόννησος του 2013, που του έχει κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος για τη Χριστιάνα Καρνέζη, για την οποία διαβάζουμε στο βιογραφικό της, στο προσωπικό της σάιτ (απ' όπου και οι φωτογραφίες της): «Η Χριστιάνα αναδείχτηκε Miss Casino Rio τον Μάρτιο του 2013 και Β' Star Πελοπόννησος το Σεπτέμβριο του 2013. Αργότερα όμως και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου 2014, της δόθηκε ο τίτλος και το στέμμα της Star Πελοπόννησος, όπως προβλέπεται, λόγο της μη τήρησης του συμβολαίου και των όρων αυτού της προκατόχου της.
Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και τη Μάνη. Έχει σπουδάσει πληροφορική και μιλάει δυο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά, ενώ τις ελεύθερες ώρες της βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει στο γυμναστήριο και αν μείνει χρόνος, προτιμά να ακούει κλασική μουσική ή να διαβάζει. Είναι μόλις 22 ετών, με ύψος 1,75 μ. και αναλογίες 90-61-90».

Οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real News, καθώς δεν διστάζουν να φιληθούν με πάθος μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Teatro, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Στο συγκεκριμένο κέντρο ήταν και ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, γνωστός από τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Κισμέτ».



Πηγή: iefimerida.gr