Παντρεύτηκαν Έλτον Τζον-Ντέιβιντ Φέρνις (pics)

Gazzetta team
Παντρεύτηκαν Έλτον Τζον-Ντέιβιντ Φέρνις (pics)
Και επισήμως παντρεμένοι είναι από χθες ο σερ Έλτον Τζον και ο σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις, σε μία τελετή που έλαβε χώρα στο Γουίνδσορ, παρουσία πολλών διασημοτήτων.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, ο μουσικός Έντ Σίραν και ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γουίλιαμς.

Ο Έλτον Τζον και ο Φέρνις είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το 2005. Παρόντες στην τελετή ήταν και οι δύο γιοι τους, Ζάκαρι, που γεννήθηκε το 2010, και ο Ελάιτζα που γεννήθηκε μόλις πέρυσι.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Instagram, ο μικρός Ζάκαρι έχει μπει ανάμεσα στους νεόνυμφους και η λεζάντα της αναφέρει: «Ο Ζάκαρι άρπαξε το iPhone του Ντέιβιντ και έβγαλε φωτογραφία τον αδελφό του την ώρα που αλλάζαμε τους όρκους μας».

Στο hashtag #ShareTheLove ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις ανήρτησαν τις στιγμές από την τελετή, ενώ φίλοι τους έγραψαν ευχές. Ανάμεσά τους ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ, Μπρούκλιν, ο οποίος έγραψε: «Εκπληκτική ημέρα με την οικογένεια και εκλεκτούς φίλους. Συγχαρητήρια θείε Έλτον και θείε Ντέιβιντ»#ShareTheLove.

Φωτογραφίες: Eltonjohn (Instagram)
Φωτογραφίες: Eltonjohn (Instagram)

Ο νεαρός Μπέκαμ πόσταρε και φωτογραφία από το μενού της γαμήλιας δεξίωσης, το οποίο περιελάμβανε σούπα άγριων μανιταριών με κρέμα τρούφας, κρέας και πίτα από καραμελωμένα κρεμμύδια, και επιδόρπιο πουτίγκα σοκολάτας με παγωτό. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν επίσης σαμπάνια Laurent-Perrier.

Παντρεύτηκαν και επισήμως Ελτον Τζον - Ντέιβιντ Φέρνις

ο σερ Έλτον Τζον έβαλε κι αυτός πολλές φωτογραφίες στη σελίδα του, όπου έχει χιλιάδες «ακόλουθους» του, συμπεριλαμβανομένης και μίας που έχει ληφθεί σε παράθυρο που δείχνει τον κήπο και γράφει: «Καλημέρα! Όμορφη ημέρα για γάμο!»

Παντρεύτηκαν και επισήμως Ελτον Τζον - Ντέιβιντ Φέρνις

Στη συνέχεια έγραψε: «Τα τραπέζια δείχνουν πανέμορφα. Είχαμε κόκκινα τριαντάφυλλα και στο σύμφωνο συμβίωσής μας, πριν από εννέα χρόνια, και μας έφεραν πολλή τύχη».

Η πρόσκληση για τη γαμήλια τελετή
Η πρόσκληση για τη γαμήλια τελετή

Ο Έλτον Τζον και ο σύντροφός του στις 21 Δεκεμβρίου 2005 είχαν υπογράψει το σύμφωνο στο Windsor Guildhall. Τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, άλλαξε η νομοθεσία στη Βρετανία και την Ουαλία επιτρέποντας τους γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, ανοίγοντας το δρόμο στο ζευγάρι να παντρευτεί και επισήμως.

και το μενού της δεξίωσης
και το μενού της δεξίωσης

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους μέσω Twitter στους δύο «νεόνυμφους».

«Τι απίστευτη ημέρα!», έγραψε ο Γκάρι Μπάρλοου, ενώ ο Γκράχαμ Νόρτον ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια σερ Έλτον Τζον και Ντέιβιντ Φέρνις. Επιτέλους παντρεμένοι!».

«Γαμπρός, γαμπρός - η Βρετανία τρέχει προς το μέλλον. Συγχαρητήρια Έλτον και Ντέιβιντ. Συγχαρητήρια ανοιχτόμυαλο Ηνωμένο Βασίλειο», ήταν η ατάκα του ηθοποιού Χιου Γκραντ.


Πηγή: ethnos.gr