H εξήγηση Χαϊκάλη για το sms

Gazzetta team
H εξήγηση Χαϊκάλη για το sms
Το δωράκι είναι τα λεφτά και υποτίθεται ότι μιλάγαμε για μια γκόμενα, εξήγησε ο βουλευτής ως προς το SMS που επικαλείται ότι έχει ο κ. Αποστολόπουλος

Για την διαφορετική εκδοχή της ιστορίας περί χρηματισμού του, όπως κατέθεσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

«Εγώ που έχω το πρόβλημα και πάω να ζητήσω λεφτά από τον κ. Αποστολόπουλο, ενημερώνω τον πρόεδρο μου και τον καταγράφω και αμέσως παίρνω το υλικό και το πάω στην εισαγγελία. Δεν υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση ο κ. Αποστολόπουλος να με έχει παγιδεύσει για να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι είμαι ανέντιμος», τόνισε.

«Εφόσον ο κ. Αποστολόπουλος πείτε ότι έχει το υλικό, γίνεται και η πρώτη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τι περιμένει και δεν πάει στον Πρόεδρο τον κ. Καμμένο και να πει ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος; Εγώ αντιθέτως, πήγα αμέσως στον Πρόεδρο και τον ενημέρωσα», αναρωτήθηκε ο κ. Χαϊκάλης, μιλώντας στον Real FM, λίγη ώρα πριν πάει στην εισαγγελία.

«Εχω κι εγώ SMS με τα χρήματα», είπε, μεταξύ άλλων, σχετικά με τα αποδεικτικά που επικαλείται η πλευρά Αποστολόπουλου. «Δεν υπάρχουν συναλλαγές, υπάρχει μια ιστορία με ένα πεντοχίλιαρο, το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς ότι του το είχα δώσει εγώ σαν δάνειο. Από αυτό το πεντοχίλιαρο, πήρα 500 ευρώ τον πρώτο μήνα, 500 το δεύτερο και μετά χάθηκε. Αυτή είναι η όλη ιστορία», πρόσθεσε, αναρωτώμενος: «Γιατί δεν πήγε στον Καμμένο ή γιατί δεν προσημείωσε χρήματα να με πιάσει επ’ αυτοφώρω; Εγώ εκεί επιμένω».

Σχετικά, πάντως, με το SMS που υπάρχει στο τηλέφωνο του κ. Αποστολόπουλου από τον Παύλο Χαϊκάλη αναφορικά με την Παρασκευή που ήταν να γίνει το επίμαχο ραντεβού, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο να γίνει ένα καθαρά επαγγελματικό ραντεβού με μία κυρία.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τα SMS που έχουμε ανταλλάξει εκείνη την ημέρα υπάρχουν όλα και θα δοθούν στον εισαγγελέα. Μιλάγαμε με διακριτικά και γράφω μέσα στο μήνυμα εγώ “αν είναι έτσι όπως τα λες τότε να τη δω, ελπίζω να μην είναι άσχημη” και του λέω “να φέρεις και κανένα καλό δωράκι να την εντυπωσιάσεις”. Το δωράκι είναι τα λεφτά και υποτίθεται ότι μιλάγαμε για μια γκόμενα. Αναφέρεται και στη συζήτηση που υπάρχει το βίντεο».

Πηγή: protothema.gr