Εγδυσαν Ρωσίδες για να πάνε τουρίστες στη Σιβηρία (pics)

Gazzetta team
Εγδυσαν Ρωσίδες για να πάνε τουρίστες στη Σιβηρία (pics)
Και ξαφνικά, όλοι θέλουν να πάνε στη Σιβηρία. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουν οι Ρώσοι ότι θα είναι το αποτέλεσμα της νέας τουριστικής καμπάνιας για την περιοχή, η οποία απεικονίζει καλλονές με το... μαγιό τους!

Η ρωσική επιτροπή τουρισμού που έχει αναλάβει να προωθήσει την πιο απομονωμένη και απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να καταφύγει στην πιο σίγουρη λύση για τη διαφήμιση. Καλό το χιόνι και οι αρκούδες, αλλά οι γυναίκες πάντα αποτελούν πόλο έλξης.

Ετσι, τα μοντέλα γδύθηκαν, έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν κάνοντας... ηλιοθεραπεία σε μία παγωμένη τεχνητή λίμνη στο Ζελεζνογκόρσκ, περίπου 70 χλμ. από την πόλη Κράσνογιαρσκ. «Οι παραλίες μας μπορεί να μην έχουν άμμο, αλλά είναι σίγουρα λευκές», είναι το σλόγκαν της καμπάνιας, που επιχειρεί να διαφημίσει τη Σιβηρία ως τον κατάλληλο προορισμό για να ξεφύγει κανείς από όλα.

Παρότι είναι απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη η περιοχή, εκεί υπάρχουν ήδη αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια που ελπίζουν να προσελκύσουν εκείνους που θέλουν να βρεθούν κοντά στη φύση, προσφέροντας ευκαιρίες για ψάρεμα και κυνήγι. Επειδή όμως αυτές οι ενασχολήσεις δεν είναι ιδιαίτερα εμπορικές, μερικά μοντέλα με μπικίνι σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν.



Πηγή: iefimerida.gr