Με ειδική επιχείρηση στη Βουλή οι κρατούμενοι βουλευτές της Χ.Α.

Gazzetta team
Με ειδική επιχείρηση στη Βουλή οι κρατούμενοι βουλευτές της Χ.Α.
Με ειδική επιχείρηση και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας μπήκαν στη Βουλή οι κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Οι κρατούμενοι βουλευτές έφτασαν στη Βουλή με τέσσερα τζιπ της αστυνομίας, μπήκαν στο κτίριο από τη βοηθητική πόρτα στο υπόγειο γκαράζ και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ωστόσο, πριν από την άφιξή τους η αστυνομία είχε αποκλείσει περιμετρικά όλους τους χώρους γύρω από τη Βουλή.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Γερμενής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Νίκος Κούζηλος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπέβαλαν αίτημα να λάβουν άδεια προκειμένου να μεταχθούν στη Βουλή.

Όσον αφορά στον ανεξάρτητο -πλέον- βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε σήμερα έκανε δεκτή την αίτησή του για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται πως οι κρατούμενοι βουλευτές της ΧΑ έφτασαν στη Βουλή με τέσσερα τζιπ της αστυνομίας και μπήκαν στο κτίριο από τη βοηθητική πόρτα στο υπόγειο, όπως έχει συμβεί και τις προηγούμενες φορές με προφυλακισμένους βουλευτές.

Πηγή: protothema.gr