Η Μενεγάκη αποχαιρετά την Σπυροπούλου από τον «θρόνο» της (vid)

Gazzetta team
Η Μενεγάκη αποχαιρετά την Σπυροπούλου από τον «θρόνο» της (vid)
Mε έναν δικό της άμμεσο τρόπο αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια αμέσως κατάλαβαν πως όσα είπε καθισμένη στο «θρόνο» της είχαν συγκεκριμένο παραλήπτη που δεν ήταν άλλος από τον ιδιοκτήτη του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης αποχαιρέτησε με τον δικό της, έμμεσο τρόπο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είδε την πόρτα της εξόδου με συνοπτικές διαδικασίες.

«Ρε παιδιά πείτε μου κάτι. Σε αυτόν τον θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μια κυρία; Να κάτσω ρε παιδιά, να κάτσω. Αλλά το θέμα δεν είναι να κάτσω εγώ, είναι να βάλουμε κάποια άλλη να κάτσει. Αχ, μία που τον φέραμε και μία που θα τον ξαναμαζέψουμε. Τι να κάνω; Ήταν ταμένος ο θρόνος», είπε η Ελένη σε ανύποπτο χρόνο και το μυαλό όλων πήγε –και όχι άδικα- στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έτσι λοιπόν, μπορεί να ήταν «ταμένος» ο θρόνος, όμως το τηλεοπτικό κοινό δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Η Σπυροπούλου βρήκε κλειστή την πόρτα των τηλεθεατών, ενώ η απαράδεκτη συμπεριφορά της οδήγησε τους συναδέλφους της να μην θέλουν να τη βλέπουν μπροστά τους. Όσο για τη Διεύθυνση του καναλιού; Κάτι παραπάνω θα ήξερε για να απομακρύνει το «πολυτάλαντο» αυτό πλάσμα.



Πηγή: koolnews.gr