Η Μελέτη στο Hashtag της χρονιάς (vid)

Gazzetta team
Η Μελέτη στο Hashtag της χρονιάς (vid)
«Η Μελέτη σκηνοθέτησε τσόντα». Οk, αυτό ήταν το εύκολο της υπόθεσης. «Η Μελέτη έκανε μια εκπληκτική εκπομπή για μια βιομηχανία με τζίρο 100 δις. παγκοσμίως και "μίλησε" σε μία χώρα που είναι... στις πρώτες θέσεις των επισκεπτών σε site ερωτικού περιεχομένου στον πλανήτη». Αυτή είναι η πραγματικότητα! Κι ας πάει η σεμνοτυφία στον αγύριστο!

Η -επιτέλους- ξανθιά και μακρυμαλλούσα παρουσιάστρια, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του έκτου επεισοδίου της εκπομπής «Hashtag», επισκέφθηκε γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Μάλιστα, σκηνοθέτησε και κάποιες από τις σκηνές. Το θέμα της έκτης εκπομπής ήταν η λέξη «πορνό» και η Ελεονώρα απέδειξε για πολλοστή φορά ότι μερικά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση, μπορεί να τα κάνει μόνο αυτή!

Προφανώς κάνει και λάθη, προφανώς υπερβάλλει, προφανώς δεν είναι όλες της οι επιλογές σωστές, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον εαυτό της, τις εκπομπές της, τους συντευξιαζόμενους και τους θαυμαστές της (το Twitter της μπορεί να διδάσκεται σε... σχολές social media) είναι υποδειγματικός!

Το "Hashtag" μετά από 6 μόλις εκπομπές κατάφερε να γίνει "talk of the town" στην Ελλάδα, όχι επειδή είδαμε την Μελέτη να κάνει στριπτίζ ή να σκηνοθετεί τσόντα. Ή μάλλον, όχι μόνο γι αυτό! Το "Hashtag" έχει ήδη πετύχει, γιατί φέρει κάτι διαφορετικό και γιατί βλέπουμε την Μελέτη -που είναι σταρ και το ξέρει- να είναι ακομπλεξάριστη, να το ζει, να χάνει τα λόγια της, να είναι ο εαυτός της.

Είδαμε με δυο λόγια την Μελέτη του Twitter, στο γυαλί! Μαγκιά της...

Δείτε την εκπομπή: