Αναζητούνταν διεθνώς αλλά διακινούσε χασίς στη Μύκονο!

Gazzetta team
Αναζητούνταν διεθνώς αλλά διακινούσε χασίς στη Μύκονο!
Οι αρχές της Αλβανίας αναζητούσαν έναν 38χρονο από την γειτονική χώρα με διεθνές ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία προσπάθησε να εισάγει στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου του 2011 - Όμως, εκείνος εξακολουθούσε ανενόχλητος τις δουλειές του.

Για περισσότερο από τρία χρόνια, αναζητούσαν οι αρχές της Αλβανίας έναν 38χρονο από την γειτονική χώρα με διεθνές ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία προσπάθησε να εισάγει στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου του 2011. Όμως, εκείνος εξακολουθούσε ανενόχλητος τις δουλειές του και μάλιστα στην κοσμική Μύκονο!

Η έρευνα για μια άλλη υπόθεση ναρκωτικών, οδήγησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στα ίχνη του Αλβανού, στην κατοικία του οποίου έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν τα πραγματικά του στοιχεία, από τα οποία προέκυψε ότι εκκρεμούσε το ένταλμα των αλβανικών αρχών.

Στο σπίτι βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33 γραμμάριων, μια ζυγαριά ακριβείας, δυο κινητά, μετρητά ύψους 3.750 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών και ένα αποδεικτικό πρόσφατης συναλλαγής χρημάτων μέσω τράπεζας που ερευνάται αν και αυτά προέρχονται από το παράνομο εμπόριο. Ο 38χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη διαμονή στη χώρα.

*** Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων πούλησε σε έναν 29χρονο στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας ένας 26χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με τον αγοραστή. Στο σπίτι του 26χρονου κατασχέθηκαν άλλη μία σακούλα και πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 63,3 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε χωριό της Ημαθίας συνελήφθη μια 30χρονη που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και στην κατοχή της βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 28,8 γραμμαρίων. Η δράστιδα κρατείται στην Ασφάλεια Νάουσας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Συνολικά 12,4 γραμμάρια κάνναβης, ένας τρίφτης, μία σιδερογροθιά και ένα πτυσσόμενο κλομπ κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο ανδρών ηλικίας 19 και 24 χρόνων στη Λάρισα, όπου έκαναν έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας.


πηγή: protothema.gr