Συναγερμός για τον δράστη του μακελειού

Gazzetta team
Συναγερμός για τον δράστη του μακελειού
Η συμπεριφορά του δράστη στο Μικρολίμανο σήμανε συναγερμός την αστυνομία. Το γεγονός ότι φαίνεται πως μερικά λεπτά πριν ήταν μαζί με μια γυναίκα μέσα στο κατάστημα και στη συνέχεια βγήκε και σκόρπησε πανικό έχουν δημιουργήσει μια σειρά από ερωτήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες του δράστη. Τα στοιχεία του μοιάζουν με τις περιγραφές από άλλα τρία χτυπήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Και στις τρεις άλλες περιπτώσεις σε Μεταξουργείο, Άγιο Παντελεήμονα και Μιχαλακοπούλου τα χτυπήματα ήταν πανομοιότυπα. Τα καταστήματα δεν ήταν κλέιστά, είχαν κόσμο και μάλιστα στο μπαρ του Μεταξουργείου υπήρξε και θανάσιμος τραυματισμός ενός άνδρα.
Τα στοιχεία αυτά δεν “ταιριάζουν” όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί σε χτυπήματα ανθρώπων της νύχτας που θέλουν να στείλουν μήνυμα.
Η μαφία της νύχτα χτυπά συνήθως κλειστά καταστήματα θέλοντας να στείλει μήνυμα στους ιδιοκτήτες και όχι καταστήματα γεμάτα κόσμο.
Επιπλέον οι δράστες δεν... φροντίζουν να τους δουν δεκάδες μάτια, όπως ο δράστης της χθεσινής επίθεσης και έτσι πλέον από την
αστυνομία είναι πλέον όλα ανοιχτά για το ποιος είναι ο δράστης και ποια τα κίνητρά του.

πηγή: newsit.gr