Μήνυμα μίσους από Γάλλους τζιχαντιστές: Καίνε διαβατήρια, καλούν επιθέσεις και αποκεφαλισμούς (pics)

Gazzetta team
Μήνυμα μίσους από Γάλλους τζιχαντιστές: Καίνε διαβατήρια, καλούν επιθέσεις και αποκεφαλισμούς (pics)
Μετά την αναγνώριση δύο Γάλλων πολιτών ανάμεσα στους εκτελεστές των Σύρων στρατιωτών, οι Γάλλοι τζιχαντιστές δημιούργησαν νέο βίντεο με στόχο να σκορπίσουν τον πανικό στους δρόμους της χώρας.

Στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος, εμφανίζονται τέσσερις Γάλλοι τζιχαντιστές να καίνε τα διαβατήρια τους αλλά και να καλούν τους συντρόφους για οργανωμένες επιθέσεις προς την Δύση. Μάλιστα, οι τρεις από τους τέσσερις μιλούν σε όλη την διάρκεια του βίντεο άπταιστα γαλλικά.

«Δεν πιστεύουμε σ' εσάς και στα διαβατήριά σας, κι αν έρθετε εδώ θα σας πολεμήσουμε» ακούγεται από έναν κουκουλοφόρο την ώρα που γαλλικά διαβατήρια φαίνονται να καίγονται στην πυρά. Πρόκειται για ένα σκληρό μήνυμα μίσους, που κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γαλλίας, που επιβεβαίωνε πως ανάμεσα στους εκτελεστές του Πήτερ Κάσινγκ και των Σύρων στρατιωτών υπήρχαν και δύο Γάλλοι πολίτες.

Περιτριγυρισμένος από ένοπλους άνδρες, με ένα όπλο στο χέρι, ο Αμπού Οσάμα αλ Φαράνκι παρουσιάζεται να κατακρίνει όσους Γάλλους μουσουλμάνους δεν έχουν μεταναστεύσει στο Ισλαμικό Κράτος. Αφού τελειώνει την ομιλία του, εμφανίζεται ο Αμπού Μάρυαμ αλ Φαράνκι, κρατώντας ένα μαχαίρι, να στέλνει ένα ακόμα σκληρό μήνυμα. «Οι μουτζαχεντίν δεν θα διστάσουν να κόψουν κι άλλα κεφάλια εχθρών του Ισλάμ. Θα φοβάστε ακόμα και να πάτε στην αγορά» λέει ο δεύτερος άνδρας.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τα λόγια ενός τρίτου μαχητή. «Τρομοκρατήστε τους και κάντε τους να μην μπορούν να κοιμηθούν από τον φόβο και τον τρόμο. Κάντε ο,τι μπορείτε για να τους ταπεινώσετε» λέει ο αδίστακτος άνδρας ο οποίος εύχεται στη νέα γενιά του Ισλαμικού Κράτους να είναι γεμάτη μίσος για την Δύση.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους:


Πηγή: iefimerida.gr