Ντύνονται «Πιστόριους» για το Χάλοουιν

Gazzetta team
Ντύνονται «Πιστόριους» για το Χάλοουιν
Μετά τις στολές Έμπολα και τζιχαντιστών, τώρα και εκείνη του παραολυμπιονίκη - Ποζάρουν κρατώντας ψεύτικα όπλα και φορώντας αιματοβαμμένες μπλούζες.

Αφού οι στολές σέξι νοσοκόμας που φροντίζει ασθενείς με Έμπολα έγιναν ανάρπαστες για τη γιορτή του Χάλοουιν και ακολούθησαν εκείνες των τζιχαντιστών, τώρα ήρθε η σειρά της μεταμφίεσης που παραπέμπει στην πολύκροτη υπόθεση του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.



Σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Twitter αρκετοί είναι όσοι επέλεξαν να μεταμφιεστούν ώστε να θυμίζουν στον 27χρονο αθλητή και ένοχο για το θάνατο της αγαπημένης του Ρίβα Στέενκαμπ.



Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει αποτυπώνουν νεαρούς άνδρες με αθλητική ενδυμασία, κάλτσες ή ακόμα και βατραχοπέδιλα που αναπαριστούν τα προσθετικά μέλη του αθλητή και τις ειδικές «λεπίδες» που χρησιμοποιεί για να τρέχει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι περισσότεροι κρατούν ψεύτικα όπλα, ενώ ένας εξ αυτών φοράει μπλούζα με κηλίδες αίματος, που παραπέμπει στη δολοφονία της συντρόφου του αθλητή, ο οποίος την πυροβόλησε θανάσιμα ενώ εκείνη επιχειρούσε να ξεφύγει αναζητώντας καταφύγιο στο μπάνιο της ιδιωτικής κατοικίας του Πιστόριους.



πηγή: protothema.gr