Έπιασαν συνεργό του Παλαιοκώστα

Gazzetta team
Έπιασαν συνεργό του Παλαιοκώστα
Τον συνεργό του Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του βορειοελλαδίτη βιομήχανου Γ. Μυλωνά, Πολύκαρπο Γεωργιάδη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Αστυνομικοί, την ώρα που προσπαθούσε να «πετάξει» προς Βρυξέλες.

Ο 35χρονος αυτοαποκαλούμενος Αναρχικός, το 2008 είχε συλληφθεί στην Θεσσαλονίκη μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που αποτελούσαν την σπείρα Παλαιοκώστα όπως και ο ίδιος ο «Φαντομάς» κατηγορούμενοι για την απαγωγή του μεγαλοβιομηχάνου. Μάλιστα η εμπλοκή του αυτοαποκαλούμενου Αναρχικού στην σπείρα ήταν η ενοικίαση του διαμερίσματος με πλαστά στοιχεία στην περιοχή τις Σουρωτής όπου κρατήθηκε φυλακισμένος ο Βιομήχανος μέχρι η οικογένεια του να παραδώσει τα λύτρα στους απαγωγείς.

Ο Π. Γεωργιάδης είχε προφυλακιστεί και στην συνέχεια καταδικαστεί για απλή συνέργεια στην υπόθεση τις απαγωγής, και είχε αποφυλακιστεί προσφάτως με περιοριστικούς όρους, στους οποίους όμως δεν αναφέρεται ρητά η απαγόρευση εξόδου από την χώρα πλην όμως υπονοείται όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες.

Εμφανίστηκε στην πύλη επιβίβασης των επιβατών πτήσης για τις Βρυξέλες, έχοντας στην κατοχή του εισιτήριο για την συγκεκριμένη πτήση και μάλιστα στο όνομα του.

Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πληκτρολογήσουν το όνομα του και να διαπιστώσουν πως πρόκειται για άτομο που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, και κατά συνέπεια διατάχθηκε η σύλληψη του.

Ο Π. Γεωργιάδης θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της παραβίασης περιοριστικών όρων.

Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr