Ο λαϊκίστικος πατριωτισμός των 24 βουλευτών της ΝΔ, και τα σοβαρά που τους διαφεύγουν

Gazzetta team
Ο λαϊκίστικος πατριωτισμός των 24 βουλευτών της ΝΔ, και τα σοβαρά που τους διαφεύγουν
Ο πατριωτισμός έχει και τις εντυπωσιοθηρικές του εκδοχές!

Πολύ θύμωσαν εκεί στη ΝΔ που ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου και πρώην Εξωτερικών των Σκοπίων Μιλόσοσκι και η παρέα του ύψωσαν σημαία που φέρει το σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας, στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας.

Εθίγησαν τα ιερά και τα όσια των απάτητων βουνοκορφών μας: Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη χαρακτήρισε την ενέργεια ως πρόκληση που υπονομεύει τις σχέσεις Ελλάδας και Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας! Εστειλε μάλιστα προς τούτο και σχετική επιστολή στην Μικτή Κοινοβουλευτική επιτροπή ΕΕ-ΠΓΔΜ, τη οποίας είναι μέλος!

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας προέβη σε δήλωση, όπου μεταξύ άλλων, αφού ξεκίνησε – καλώς – ειρωνικά, «Ευχαριστούμε τον κ. Μιλόσοσκι που επισκέφθηκε τη χώρα μας, προκειμένου να φωτογραφεί, εντός της Ελλάδας, με τον Ήλιο της Βεργίνας, ένα ελληνικό εθνικό σύμβολο» συνέχισε δραματικά, «οι προκλήσεις μπορεί να δικαιώνουν τις ελληνικές θέσεις απέναντι σε κάθε είδους αλυτρωτισμό, αλλά δεν βοηθούν κανέναν. Και σίγουρα όχι την ΠΓΔΜ και το λαό της».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο aixmi.gr