Σε ποια ελληνική πόλη πουλήθηκαν τα περισσότερα προφυλακτικά;

Gazzetta team
Σε ποια ελληνική πόλη πουλήθηκαν τα περισσότερα προφυλακτικά;
Οι Κρητικοί γιορτάζουν τη «νίκη» του Ηρακλείου ανάμεσα σε 13 πόλεις από πέντε χώρες.

Tα… επινίκια μιας σημαντικής διάκρισης θα γιορτάσουν οι κάτοικοι του Ηρακλείου την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου: τον περασμένο Αύγουστο η πόλη αναδείχθηκε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Durex Loveville» ως «η πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ».

Το ραντεβού έχει δοθεί στο club Envy του Ηρακλείου, με οικοδέσποινα μια σέξι Κρητικιά, την κυρία Μαρία Τσαγκαράκη. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν με την Ελευθερία Ελευθερίου, free style dancers και μουσικές από τον DJ Mark Angelo.

Μονάδα…μέτρησης των ερωτικών επιδόσεων των Ηρακλειωτών αποτέλεσαν οι κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών κατά το διάστημα Μαϊου – Ιουλίου σε σύνολο 13 πόλεων σε πέντε χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο).

Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα της στο Facebook καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr