Δημοσιογράφος έστησε σεξουαλική παγίδα σε υπουργό

Gazzetta team
Δημοσιογράφος έστησε σεξουαλική παγίδα σε υπουργό
Ο παντρεμένος, πατέρας πέντε παιδιών και υφυπουργός της κυβέρνησης Κάμερον αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με ξανθιά καλλονή – Παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη και την κατακραυγή.

Τι κι αν ήταν παντρεμένος, πατέρας πέντε παιδιών και υφυπουργός της κυβέρνησης Κάμερον; Ο Μπρουκς Νιούμαρκ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία το τελευταίο διάστημα τον φλέρταρε ασύστολα μέσα από τα social media.

Δυστυχώς, η νεαρή Βρετανίδα με το όνομα «Σόφι» δεν ήταν παρά μια «παγίδα» στην οποία ο Βρετανός πολιτικός έπεσε με τα μάτια κλειστά κι κατάφερε να δώσει κι εκείνος με τη σειρά του ένα δυνατό χτύπημα στον Βρετανό πρωθυπουργό, έπειτα μετά την αποστασία και προσχώρηση στο κόμμα των ευρωσκεπτικιστών του Νάιτζελ Φάρατζ, του βουλευτή του Μαρκ Ρέκλες.

Ο Νιούμαρκ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την Κοινωνία των Πολιτών, βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα ροζ σκάνδαλο, όταν παγιδεύτηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας «Mirror» ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- υποδυόταν τη «Σόφι», μια νεαρή κοπέλα που ανήκε στη νεολαία του κόμματος των συντηρητικών.



Η αλήθεια αποκαλύφθηκε, ωστόσο, όταν η «Σόφι» έστειλε στον 56χρονο πολιτικό φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου μέσω email.

Αρχικά, τα μηνύματα που ο υφυπουργός έστελνε με τη νεαρή δεν ήταν κρυφά και μπορούσε να τα δει ο καθένας στα προφίλ και των δύο σε γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να συνομιλούν μέσω Chatroom και άρχισαν να ανταλλάσσουν «καυτά» email. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε, όμως, όταν η «Σόφι» έστειλε στον 56χρονο πολιτικό φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.



Συγκεκριμένα, ήταν 17 Ιουλίου 2014 όταν η Σόφι έστειλε στον Νιούμαρκ μια γυμνή της εικόνα, με την παράκληση να μην τη δείξει σε κανένα.

«Κάνεις πλάκα. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και σε αντάλλαγμα θα σου στείλω κι εγώ κάτι. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και οι δύο ένα μυστικό», ήταν η απάντηση του υφυπουργού, ο οποίος χωρίς κανένα δισταγμό έστειλε μια ολόγυμνη φωτογραφία του στην υποτιθεμένη νεαρή, η οποία- όπως φαίνεται- έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Το μόνο που κατάφερε να πει έπειτα από την αποκάλυψη του σκανδάλου ήταν πώς υπήρξε «χαζός».

«Υπήρξα χαζός. Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό, κανείς άλλος. Πλήγωσα αυτούς που αγαπούσα περισσότερο», δήλωσε ο Νιούμαρκ στο BBC, παρεχόμενος τη μεγάλη και βαριά ήττα του.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η «Σόφι» είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλους πολιτικούς στη Βρετανία.

Όσον αφορά στο ποια είναι η όμορφη νεαρή που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, η αλήθεια είναι πως κατάγεται από τη Σουηδία , εργάζεται ως μοντέλο , είναι 22 ετών και δηλώνει εκνευρισμένη και «προσβεβλημένη» που κάποιος χρησιμοποίησε τις εικόνες της με αυτό τον τρόπο, χωρίς την άδειά της.

πηγή: prototothema.gr