Δεύτερη εντυπωσιακή εμφάνιση της Σόδη στη Βουλή (pics)

Gazzetta team
Δεύτερη εντυπωσιακή εμφάνιση της Σόδη στη Βουλή (pics)
Εμφανίστηκε, φορώντας ένα στενό, κοντό φόρεμα, κόκκινες πλατφόρμες και αλυσίδα στο πόδι.

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε την Τρίτη στη Βουλή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τη Χίο, Μαρία Σόδη Σταυρινούδη, τραβώντας για δεύτερη φορά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, η κυρία Σόδη εμφανίστηκε, φορώντας ένα στενό, κοντό φόρεμα, κόκκινες πλατφόρμες και αλυσίδα στο πόδι.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η βουλευτής φρόντισε να καλύψει το μπούστο της, επιλέγοντας ένα κλειστό φόρεμα, αφού στις αρχές του μήνα είχε καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση με το αποκαλυπτικό σύνολο που είχε επιλέξει να φορέσει κατά την ορκωμοσία της. Τότε, είχε κάνει ακόμη και τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, να αναστενάξει: «Ωχ Παναγία μου»!

Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1964 στη Χίο και είναι παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Σόδη φαρμακοποιό - επιχειρηματία και γιο του παλιού βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Σόδη.

Σπούδασε αισθητικός στη Θεσσαλονίκη και από εκεί μεταπήδησε στην Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών.

Συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Παρίσι με αντικείμενο την αισθητική και την κοσμετολογία. Το 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε το τμήμα εκπαίδευσης Αισθητικών της Γαλλικής εταιρίας Rene Guinot. Το 1992 αποφάσισε να γυρίσει στη Χίο προκειμένου να «στήσει» την δική της δουλειά. Το ινστιτούτο Αισθητικής «έπιασε» και το 2002 εγκαινίασε το πρώτο κέντρο Μastic Spa στη Χίο, ένα υπερσύγχρονο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής και laser. Το γεγονός ότι οι θεραπείες είχαν ως βάση καλλυντικά από μαστίχα κέντρισε το πανελλήνιο ενδιαφέρον και άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση της εταιρίας.

Η ίδια όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν «τρελαίνεται» για μια παρτίδα τάβλι και για μια μερίδα ντολμαδάκια.

Σημειώνεται ότι είναι αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου.







ΠΗΓΗ: protothema.gr