Διοργανωτής πάρτι για gay χρησιμοποιεί τη φρίκη των τζιχαντιστών (pics)

Gazzetta team
Διοργανωτής πάρτι για gay χρησιμοποιεί τη φρίκη των τζιχαντιστών (pics)
Κάνουμε σάτιρα και με τον τρόπο αυτό περιφρονούμε το Ισλαμικό Κράτος, υποστηρίζει εκπρόσωπος της εταιρείας Drek.

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ισραήλ η τελευταία καμπάνια της εταιρείας Drek που διοργανώνει πάρτι για ομοφυλόφιλους καθώς μιμείται τα φρικιαστικά βίντεο των τζιχαντιστών λίγο πριν τον αποκεφαλισμό των Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ και Ντέιβιντ Χέινς.

Στην αφίσα που προκάλεσε τις αντιδράσεις σε ένα ερημικό τοπίο εμφανίζεται ένας μυώδης άνδρας να φοράει ένα μαύρο πανί περασμένο στον ώμο του και μπροστά του να είναι γονατισμένος ένας άλλος άνδρας φορώντας ένα πορτοκαλί ύφασμα σε μια προφανή παραπομπή στις σκηνές με τους τρεις ομήρους των τζιχαντιστών και τον τζιχάντι Τζον με το μαχαίρι στο χέρι.



Σε μια δεύτερη αφίσα εμφανίζεται ένας άνδρας μόνο με το εσώρουχό του να ανεμίζει μια μαύρη σημαία, η οποία επίσης θυμίζει τη σημαία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.



Ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας προσπάθησε να δικαιολογηθεί εξηγώντας ότι «προσπαθούμε να αντιδρούμε στα γεγονότα της επικαιρότητας. Αλλά απορρίπτουμε τη βία σε κάθε μορφή και σε αυτό περιλαμβάνονται προφανώς και τα βίντεο που τρομοκρατούν την υφήλιο. Αυτό είναι σάτιρα και είναι ο τρόπος μας να δείξουμε την περιφρόνησή μας σε αυτούς (σ.σ. τους τζιχαντιστές) και τα βίντεό τους».

Πηγή: protothema.gr