Η πιο σέξι... εγκληματίας στον κόσμο (pics)

Gazzetta team
Η πιο σέξι... εγκληματίας στον κόσμο (pics)
Η Στέφανι Μπουντουάν από το Κεμπέκ του Καναδά συνελήφθη από τις Αρχές τον περασμένο μήνα και τα αδικήματα που την βαραίνουν, αγγίζουν τα 114.

H πιο σέξι εγκληματίας στον κόσμο, όπως την ανακήρυξαν οι χρήστες του Διαδικτύου, είναι 21 Μαΐων, μελαχρινή, με ομορφιά που κόβει την ανάσα...

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", η Στέφανι Μπουντουάν από το Κεμπέκ του Καναδά συνελήφθη από τις Αρχές τον περασμένο μήνα και τα αδικήματα που την βαραίνουν, αγγίζουν τα 114.

Kι όμως, καλά διαβάσατε! Η καλλίγραμμη Στέφανι έχει διαπράξει συνολικά 42 διαρρήξεις και κλοπές, έχοντας στο πλευρό της... μαθητές. Οι συνεργοί της είναι τρεις ανήλικοι, ηλικίας 13, 15 και 17 ετών.

Σύμφωνα με τα καναδικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κοπέλα σπουδάζει νοσηλεύτρια. Η Στέφανι έκλεβε κυρίως χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη και πυροβόλα όπλα.

"Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αποτελούν ρεκόρ για την ηλικία της" δήλωσε ο δικηγόρος, Ντένις Λαβίν, στην εφημερίδα "Journal de Montreal".

Ο λογαριασμός της στο Facebook έχει δεχτεί πάνω από 2.000 likes από τότε που έγιναν γνωστά τα "κατορθώματά" της.

Μάλιστα, ένας από τους χρήστες στο Twitter γράφει χαρακτηριστικά: "Η Στέφανι Μπουντουάν θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά και το πορτοφόλι...".

Πηγή: protothema.gr