Lady Gaga: Ημίγυμνη ήρθε, ημίγυμνη έφυγε! (pics)

Gazzetta team
Lady Gaga: Ημίγυμνη ήρθε, ημίγυμνη έφυγε! (pics)
Ημίγυμνη ήρθε και ημίγυμνη έφυγε από την χώρα μας η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διέμενε κατά την παραμονή της στην χώρα μας.

Η λιλιπούτεια σταρ επιφύλασσε, μάλιστα, μια έκπληξη στους θαυμαστές της που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο από νωρίς το πρωί, αφού εμφανίστηκε με καστανόμαυρα μαλλιά, το κλασσικό δερμάτινο τζάκετ της και φορώντας εσώρουχα.

Μάλιστα, πίσω από το τζάκετ ήταν γραμμένος ο τίτλος του νέου της δίσκου, «Cheek to Cheek». Δίπλα στην προκλητική σταρ ήταν και η αγαπημένη της σκυλίτσα, η Asia, η οποία μαζί με τη «μαμά» της, φλέρταρε σαν πραγματική σταρ στον φακό.

Η τραγουδίστρια μετέβη στη συνέμχεια στο τζιπ της, συνοδεία του «φύλακα άγγελού» της, του σωματοφύλακά της, Ντέιβιντ, ενώ πίσω της ακολουθούσε η μητέρα της και η αδερφή της.

Μόλις η πόρτα του αυτοκίνητου έκλεισε και ενώ οι θαυμαστές της ζητωκραύγαζαν, η οροφή του τζιπ άνοιξε και η σταρ, ως άλλη «Αφροδίτη», αυτή τη φορά μελαχρινή και περισσότερο σέξι, αναδύθηκε και άρχισε να χαιρετάει τους θαυμαστές της, απλώνοντας το χέρι της και στέλνοντάς τους φιλιά.

Πηγή: protothema.gr