Παρέλαση επωνύμων στη Lady Gaga (pics)

Gazzetta team
Παρέλαση επωνύμων στη Lady Gaga (pics)
Πρόσωπα της πολιτικής, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου γέμισαν τα VIP του ΟΑΚΑ.

Περίπου 20.000 κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Χιλιάδες Ελληνες θαυμαστές της Lady Gaga περίμεναν εδώ και πολύ καιρό αυτή τη στιγμή και η ποπ σταρ τους αντάμειψε και με το παραπάνω. Η διάσημη Αμερικανίδα τα έδωσε όλα στη σκηνή και αποθεώθηκε από τα «τερατάκια» της. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία)

Φανατικοί οπαδοί της «Mother Monster» που δεν θα έχαναν με τίποτα την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας, ταξίδευσαν από κάθε σημείο της Ελλάδας για να δουν το είδωλό τους από κοντά. Εκτός από τους πιστούς ακολούθους της Lady Gaga, το παρών έδωσαν και πλήθος επωνύμων της εγχώριας σόουμπιζ. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, μοντέλα, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και του επιχειρηματικού κόσμου γέμισαν τις VIP θέσεις του ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων, στη συναυλία το παρών έδωσαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με τις Αγάπη και Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ από τους πρώτους που κατέφθασαν στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, η απαγωγή του οποίου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Οσον αφορά στους καλλιτέχνες που με το εισιτήριο ανά χείρας τα «έσπασαν» στο Ολυμπιακό Στάδιο, από τις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση ήταν εκείνες των Κατερίνας Στικούδη που φορούσε παπούτσια στα χρώματα της LGBT -διεθνούς κοινότητας που υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, τους bisexual και τους transexoual και τα δικαιώματά τους- και της Άννας Πρέλεβιτς, που τράβηξε όλα τα βλέμματα με το πολύ κοντό σορτσάκι που επέλεξε να φορέσει ειδικά για το «ArtRave: The ArtpopBall Tour».

Στα VIP του ΟΑΚΑ, επίσης, βρέθηκαν η Δήμητρα Ματσούκα που ήρθε στη συναυλία μαζί με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος συνοδευόμενος από την Πηγή Δεβετζή. Το «παρών» έδωσαν, ακόμη, οι Αννα Δρούζα, Λένα Αρώνη, Νόνη Δούνια, Αννα Φόνσου, Αννίτα Ναθαναήλ, Σάσα Σταμάτη, Νίνα Λοτσάρη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Πέτρος Ίμβριος, Κωνσταντίνος Ρήγος, Νάντια Μπουλέ, Θέμης Γεωργαντάς, Μαρία Ηλιάκη, Χρύσπα, Τάμτα και Shaya.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη


Η υπουργός Τουρισμού με τις κυρίες Αγάπη και Χρυσή Βαρδινογιάννη


Η σύζυγος του εφοπλιστή Παναγόπουλου, Κατερίνα


Η Τάμτα


Η Δήμητρα Ματσούκα με τον Ρένο Χαραλαμπίδη


Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Πηγή Δεβετζή


Πάρις Κασιδόκωστας, Άνθιμος Ανανιάδης και Κατερίνα Στικούδη


Η Κατερίνα Στικούδη


Η Νίνα Λοτσάρη


Η Νόνη Δούνια


Η Αννίτα Ναθαναήλ


Η Σάσα Σταμάτη


Η Άννα Δρούζα


Ο Πέτρος Ίμβριος


Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος


Η Shaya με το συγκρότημα 2it


Η Νικολέττα Ράλλη



Η Λένα Αρώνη

πηγή: protothema.gr