Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου - Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Μια γυναίκα, περίπου 53 χρονών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ηρακλείου έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε, κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου, από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην περιοχή Τσαλικάκι, στο Γάζι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είχε φραστικό επεισόδιο με τον δράστη, ηλικίας περίπου 65 χρονών, ο οποίος πάνω στον καβγά φέρεται να την πυροβόλησε τραυματίζοντάς την στο κεφάλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 53χρονη κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο την ώρα που της επιτέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 65χρονος πυροβόλησε δύο φορές, ενώ συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας φαίνεται πως ειδοποίησε τις αρχές για το περιστατικό. Όπως ανέφερε η οικιακή βοηθος το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο ενώ αίμα βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα διέμενε στο σπίτι αυτό περίπου έναν μήνα ενώ με τη σύζυγό της είχε χωρίσει πρόσφατα.

Την αστυνομία ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο της 53χρονης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν το δράστη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παράλαβε και τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, χωρίς η κατάστασή της να εμπνέει ανησυχία.

πηγή: protothema.gr