Ανοίγει το καφέ «Central Perk» για τα 20 χρόνια των «Friends»

Gazzetta team
Ανοίγει το καφέ «Central Perk» για τα 20 χρόνια των «Friends»
Πρόκειται για το SoHo café. Στα τζάμια του υπάρχει η ένδειξη «Friends 20th Anniversary» και μία γωνιά του έχει διακοσμηθεί όπως το καφέ που εμφανίζεται στα «Φιλαράκια».

ην Τετάρτη ανοίγει το διάσημο καφέ «Central Perk» που υπήρξε μόνο στον εικονικό κόσμο της τηλεόρασης, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστό μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια» («Friends»). Το καφέ θα ανοίξει στη γωνία Λαφαγιέτ και Μπρουμ στο Σόχο της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς.

Οπως δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Γκάνθερ στα «Φιλαράκια», το «Central Perk» θα είναι ανοιχτό στη Νέα Υόρκη για έναν μήνα.

Πρόκειται για το SoHo café, το οποίο προσαρμόστηκε στις ανάγκες της σειράς για να θυμίζει το «Central Perk». Στα τζάμια του υπάρχει η ένδειξη «Friends 20th Anniversary» και μία γωνιά του έχει διακοσμηθεί όπως το καφέ που εμφανίζεται στα «Φιλαράκια».

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα δουν τον αυθεντικό πορτοκαλί καναπέ στον οποίο στριμώχνονταν οι έξι φίλοι - πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ θα υπάρχουν κούπες στις οποίες θα σερβίρεται δωρεάν καφές.

Οι θαμώνες θα δουν, επίσης, το κεραμικό αγαλματάκι του Πατ, το δερμάτινο παντελόνι του Ρος, την πρόσκληση γάμου των Τσάντλερ και Μόνικα και τον υπέρηχο της Ρέιτσελ.

Παράλληλα, οθόνες θα προβάλλουν στιγμιότυπα από τα επεισόδια της σειράς. «Ολο αυτό είναι σουρεαλιστικό» είπε ο Τάιλερ, ο οποίος έβαψε ξανά τα μαλλιά του πλατινέ για να τιμήσει την επέτειο.

Πηγή: protothema.gr