Ξόδεψε 30.000 λίρες για να... παραμορφωθεί σε κούκλα του σεξ (pics & vid)

Gazzetta team
Ξόδεψε 30.000 λίρες για να... παραμορφωθεί σε κούκλα του σεξ (pics & vid)
Αν και το αποτέλεσμα είναι αποκρουστικό η Victoria Wild νιώθει υπέροχα με το τεράστιο στήθος της.

Υπεβλήθη σε ρινοπλαστική, έβαλε μόνιμα εμφυτεύματα στα χείλη της, έκανε μπότοξ αλλά και τρεις αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος της προκειμένου να μεταμορφωθεί στο είδωλο των ονείρων της.



Η Victoria Wild έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 30.000 λίρες για να μοιάσει σε πλαστική κούκλα του σεξ και παρόλο που έχει παραμορφωθεί εντελώς, η 30χρονη σκοπεύει να μπει ξανά στο χειρουργείου για να μεγαλώσει κι άλλο το μέγεθος του ήδη τεράστιου στήθους της αλλά και για να τοποθετήσει εμφυτεύματα στους γλουτούς της.



Το μοντέλο από τις Κάννες πραγματοποίησε την πρώτη της πλαστική επέμβαση στο στήθος στα 23 της χρόνια, την οποία πλήρωσε με χρήματα που είχε εξοικονομήσει από την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν πια είχε κλείσει τα 25, γνώρισε τον σύντροφό της Simon ο οποίος την ώθησε να υποβληθεί και σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει σε... κούκλα του σεξ.



«Ποια δεν θέλει να την αντιμετωπίζουν σαν μία κούκλα; Eίναι τόσο σέξι», δηλώνει η Βικτόρια και πρόσθεσε: «O κόσμος στο δρόμο σταματά και με κοιτά και μου αρέσει που ξεχωρίζω».



Η εμμονή της να μοιάσει σε πλαστική κούκλα του σεξ ξεκίνησε από τα εφηβικά της χρόνια στην Λετονία. Είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία και μεγάλωσε σε ένα χωριό στην εξοχή.



«Ήμουν πολύ λεπτή και ξανθιά και όλοι με αποκαλούσαν «Barbie». Μίσουσα όμως το μικρό στήθος μου. Δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου. Είχα κόμπλεξ κατωτερότητας», λέει.



Το 2011 προκειμένου να αποκτήσει το τεράστιο στήθος που ονειρευόταν από παιδί, ξάπλωσε τρεις φορές στο χειρουργικό κρεβάτι και συνολικά πλήρωσε 25.000 λίρες. Τρία χρόνια αργότερα δίνει ακόμη 3.000 λίρες για να κάνει την μύτη της πιο μικρή και λεπτή. Παράλληλα τοποθέτησε εμφυτεύματα στα χείλη της ενώ έκανε και μπότοξ. Επεμβάσεις για τις οποίες ξόδεψε ακόμη 2.000 λίρες.



Η Βικτόρια πλέον νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και η αυτοπεποίθηση της είναι αρκετά ανεβασμένη.



«Ο Simon λατρεύει την εμφάνιση μου. Είμαι μία σεξοβόμβα. Ο κόσμος με κοιτάει στον δρόμο και οι άντρες με λατρεύουν. Ο Simon είναι τόσο περήφανος που τραβάω την προσοχή τους».



Πηγή: protothema.gr