57 χρόνια διαφορά: Ο γάμος ενός δισεκατομμυριούχου με ένα «κουνελάκι» (pics)

Gazzetta team
57 χρόνια διαφορά: Ο γάμος ενός δισεκατομμυριούχου με ένα «κουνελάκι» (pics)
Ενας 81χρονος Αυστραλός δισεκατομμυριούχος, ο Richard Lugner, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, ένα 24χρονο μοντέλο του Playboy, την Cathy Schmitz.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο γάμος έγινε στο παλάτι Schönbrunn της Βιέννης, με τα 1,441 δωμάτια. Ο βαθύπλουτος Αυστραλός αναγνώρισε, μιλώντας στο περιοδικό The Local, πριν από το γάμο, ότι η νύφη είναι πολύ νεότερή του.
«Εκτός από την μεγάλη διαφορά ηλικίας, όλα είναι πολύ καλά μεταξύ μας» είπε.

Ο Lugner είναι κατασκευαστής στην Αυστραλία αλλά είναι και πολύ γνωστός στην Αυστρία, όπου κατέχει, μεταξύ άλλων, το διάσημο εμπορικό κέντρο Lugner City. Εγινε ιδιαίτερα γνωστός γιατί προσκαλεί έναντι αδράς αμοιβής όμορφες και διάσημες γυναίκες στο ετήσιο Vienna Opera Ball, όπως τις Raquel Welch, Pamela Anderson, Paris Hilton και πιο πρόσφατα την

Kim Kardashian

.


Η Cathy Schmitz, εργαζόταν για το Playboy τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έκανε το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού για τη Γερμανία το 2013.

Το «κουνελάκι» ανακοίνωσε το γάμο της στο

Facebook

γράφοντας: «In love, engaged, married!» -ερωτεύτηκα, αρραβωνιάστικα, παντρεύτηκα, ενώ μετά το γάμο έγραψε ότι ήταν «μια απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία».

Από την ως τώρα καριέρα της νύφης:

Αυτό είναι το παλάτι όπου έγινε ο γάμος:


Πηγή: iefimerida.gr