"Τον έσφαξα γιατί τον ζήλευα"

Gazzetta team
"Τον έσφαξα γιατί τον ζήλευα"
Ομολόγησε η δράστης του στυγερού εγκλήματος πάθους στη Ζάκυνθο. Η γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της ανάμεσα στην κοιλιά και στα γεννητικά όργανα. "Τον ζήλευα" φέρεται να είπε στην ομολογία της η δολοφόνος. Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Έσπασε και ομόλογησε η γυναίκα που έβαψε με το αίμα του συντρόφου της τα χέρια της. Συκγλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Ζάκυνθο.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος πάθους



Το ειδεχθές έγκλημα εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο Καλαμάκι Ζακύνθου.

Περίπου στις 5 το πρωί, μια 42χρονη Ελληνίδα δολοφόνησε με μαχαίρι, τον 36χρονο συντροφό της, κενυατικής καταγωγής, στο μαγαζί που διατηρούσαν.

Το τραύμα, μεταξύ κοιλιακής χώρας και γεννητικών οργάνων, ήταν τόσο βαθύ που ο θάνατος επήλθε ακαριαία.

Από την πρώτη στιγμή, η σύντροφος του θύματος προσήχθη στην Ασφάλεια Ζακύνθου ως η βασική ύποπτος. Τις πρώτες ώρες δεν ομολούσε την πράξη της, πέφτοντας μάλιστα σε αντιφάσεις στην κατάθεσή της.

Ωστόσο όταν βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος και ήταν θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματά της, έσπασε και ομολόγησε.

"Με χτυπούσε συνεχώς, οι καβγάδες μας ήταν καθημερινοί, τον ζήλευα" φέρεται να ισχυρίστηκε η δολοφόνος.

Σε αυτο συνηγορούν και οι μαρτυρίες των γειτόνων. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το ζευγάρι διατηρούσε το μαγαζί τα τελευταία δύο χρόνια και οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η 42χρονη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στον χώρο του εγκλήματος για να σβήσει τα ίχνη της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την Ασφάλεια Ζακύνθου σήμερα.

πηγή: newsit.gr