Αποδοκιμάζει το ΠΑΣΟΚ την ανάρτηση στελέχους στο facebook

Gazzetta team
Αποδοκιμάζει το ΠΑΣΟΚ την ανάρτηση στελέχους στο facebook
Σε «αυθαίρετη πράξη στελέχους» απέδωσε το ΠΑΣΟΚ μια ιδιαίτερα επιθετική ανάρτηση εναντίον του Γ. Παπανδρέου, που φιλοξενήθηκε «εκ παραδρομής», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στον επίσημο λογαριασμό του Κινήματος στο facebook.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος διευκρινίζει ότι «αποδοκιμάζει τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν στην ανάρτηση» και διευκρινίζει ότι πρόκειται για «αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ».

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται:

Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε.

Το επίμαχο post είχε αναρτήσει το μέλος του κόμματος Βασίλης Δεληγκάρης. Σε αυτό ανέφερε:

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες-τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καραντζαφέρη, σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει να διώξει την Δεξιά!... Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ...».

Σύντομα το σχόλιο προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο αλλά λίγη ώρα αργότερα «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του facebook.

To διαδέχθηκε νέα ανάρτηση, με την οποία ο Β. Δεληγκάρης ανελάμβανε μεν την ευθύνη για το σχόλιο, κάνοντας ωστόσο λόγο για «προσωπική άποψη».

«Το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ηταν μια προσωπική μου αποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ. Βασίλης Δεληγκάρης» αναγραφόταν στην ανάρτηση.

Πηγή: ethnos.gr