«Είμαι ψεκασμένος που δεν θέλω γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία;»

Gazzetta team
«Είμαι ψεκασμένος που δεν θέλω γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία;»
Επιμένει ο βουλευτής Αχαΐας. Διαβάστε την απίστευτη επιστολή του στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Μπέτελ, που αποκάλεσε «που...», τον οποίο καλεί σε διάλογο στην Αθήνα.

Συνέχεια στη διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε για τους γάμους των ομοφυλόφιλων ανάμεσα στον Νίκο Νικολόπουλο και τον Ξαβιέ Μπέτελ, δίνει με επιστολή που έστειλε την Παρασκευή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας.

Μετά τα «που...» και τους «κίναιδες» Νικολόπουλου και έπειτα από το χθεσινό tweet του Ξαβιέ Μπέτελ, στο οποίο ανέφερε ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό «είναι τέλειες» και χαρακτήριζε τον κ. Νικολόπουλο «έναν απομονωμένο πολιτικό», ο Έλληνας βουλευτής έστειλε στο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου επιστολή, με την οποία τον καλεί σε δημόσιο διάλογο!

Συγκεκριμένα, αφού θέτει σειρά ερωτημάτων στον κ. Μπέτελ, ο κ. Νικολόπουλος τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ καταθέτει και ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών εξισώνει -επί της ουσίας- την ομοφυλοφιλία με φρικτά εγκλήματα όπως η παιδεραστία αφού, σχολιάζοντας και το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κούρκουλα «είναι ψεκασμένοι», διερωτάται αν είναι ψεκασμένος που δεν θέλει γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία.

«Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε "ψεκασμένοι"».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νικολόπουλος χλεύασε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας υβριστικό χαρακτηρισμό, με τον κ. Μπέτελ να του απαντά ειρωνικά μέσω twitter: «Γεια σου, άκουσα ότι θες να μου πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής απάντησε εκ νέου στο Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό, μην αφήνοντας την κόντρα να καταλαγιάσει. Μάλιστα, ο ανεξάρτητος βουλευτής, επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο έγραφε: «Είναι δυνατόν να έχει τόσην απύθμενη και γελοία θρασύτητα; Εμείς πιστεύουμε στο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Υπάρχει κανείς που να ντρέπεται;;» ρωτούσε ρητορικά ο κ. Νικολόπουλος, απευθυνόμενος -προφανώς- στους followers του.

Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε για να προσθέσει (με νέο tweet): «Η πλειοψηφία όσων εχουν τη γνωστή ιδιαιτερότητα εχουν ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ. Μάλλον θα ντρέπονται να πουν αυτο που με την ανωνυμία τους κρύβουν».

Πηγή: protothema.gr