Χαμός στο διαδίκτυο για το μπεζ κοστούμι του Ομπάμα

Gazzetta team
Χαμός στο διαδίκτυο για το μπεζ κοστούμι του Ομπάμα
Τον έχουμε συνηθίσει με σκουρόχρωμα κοστούμια. Και μάλλον υπάρχει λόγος γι' αυτό αφού η χθεσινή ενδυματολογική επιλογή του Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Οι βαρυσήμαντες δηλώσεις του αμερικανού προέδρου, αναφορικά με τα γεγονότα στην Ουκρανία και τον κίνδυνο του Ισλαμικού Κράτους, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα καθώς η επιλογή του χρώματος στο σακάκι του Ομπάμα ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Το φωτεινό μπεζ χρώμα που επέλεξε ο αμερικανός πρόεδρος έγινε αντικείμενο σχολιασμού καθώς έδινε την εντύπωση ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, «έπλεε» μέσα στο σακάκι του, πιθανώς εξαιτίας των βατών.

Μεταξύ των ευφάνταστων σχολίων ξεχώρισε εκείνο της δημοσιογράφου Μόλι Μπολ που μετέτρεψε το βιβλίο του αμερικανού προέδρου με τίτλο «Το Audacity of Hope» (Τολμώ να ελπίζω) σε «The Audacity of Taupe» που αποδίδεται ως «Τολμώ να φορώ γκρι».

Σαρκαστικός και ο πολιτικός αναλυτής των New York Times, παράφρασε το περίφημο «Yes we can» (Ναι, μπορούμε) με το οποίο ταυτίστηκε ο Μπαράκ Ομπάμα σε «Yes we tan» σαφής αναφορά στο χρώμα του σακακιού του αμερικανού προέδρου.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα ήρθε να σας πουλήσει ασφαλιστήριο κατά των ανεμοστρόβιλων», ήταν ένα ακόμη από τα φαρμακερά σχόλια.

Πηγή: ethnos.gr