Νεκρός σε συμπλοκή αστυνομικών με ληστές στο Περιστέρι (pics)

Gazzetta team
Νεκρός σε συμπλοκή αστυνομικών με ληστές στο Περιστέρι (pics)
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ληστών και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Κηφισού 102 και Αγίου Παύλου.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ληστών και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Κηφισού 102 και Αγίου Παύλου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο ένοπλοι με κουκούλες εισέβαλαν σε αγορά κρεάτων, με την επωνυμία «Ανδριόπουλος», προκειμένου να ληστέψουν το κατάστημα.

Ωστόσο, εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ και έπειτα από συμπλοκή με τους αστυνομικούς, ένας από τους δύο ληστές συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο νεκρός δράστης ήταν 31 ετών.

Πριν λίγη ώρα στον τόπο της συμπλοκής έφτασε ιατροδικαστής. Στην περιοχή βρέθηκαν 17 κάλυκες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι δράστες ήταν Έλληνες σεσημασμένοι.

Οι αστυνομικές αρχές μέχρι και αυτή τη στιγμή κρατούν αποκλεισμένο ένα μεγάλο κομμάτι της περιμέτρου του σούπερ μάρκετ και ερευνούν αν υπάρχουν και άλλοι κάλυκες από τις ανταλλαγές μεταξύ των αστυνομικών και των ληστών.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν και ήταν κοντά στο κατάστημα, είδαν τους ληστές να μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, όμως δεν επενέβησαν εκείνη την ώρα για να μην υπάρξει συμπλοκή ανάμεσα στους πελάτες. Έτσι τους περίμεναν να βγουν.






Το κατάστημα είχε γίνει πάλι στόχος ληστών την προηγούμενη Παρασκευή αλλά και τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ να περιπολούν συνεχώς την περιοχή.



Πηγή: protothema.gr