H απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στον Νικολόπουλο

Gazzetta team
H απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στον Νικολόπουλο
Την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού του Λουξεμβρούργου Σαβιέ Μπετέλ προκάλεσε η ανάρτηση μέσω Twitter από τον Ν. Νικολόπουλο ενός ομοφοβικού σχολίου που ήδη ξεσηκώνει πλήθος αντιδράσεων από τους χρήστες του ελληνικού διαδικτύου.

Χθες, με αφορμή την είδηση για τον επικείμενο γάμο του ομοφυλόφιλου πρωθυπουργού, ο Έλληνας βουλευτής είχε κάνει λόγο για «ευρώπη των πo@@@ιών».

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... πo@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Νικολόπουλος, προκαλώντας την αγανάκτηση πολλών χρηστών, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ο οποίος πληροφορούμενος την ανάρτηση, σήκωσε το γάντι απαντώντας στον έλληνα βουλευτή:
«Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη», έγραψε ο Μπετέλ κάνοντας mention τον κ. Νικολόπουλο, ώστε να είναι σίγουρος ότι ο βουλευτής θα λάβει την απάντησή του.

Μετά τον σάλο των αντιδράσεων και επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο κ. Νικολόπουλος έγραψε πως η επίμαχη ανάρτηση ήταν αντιγραφή, αποδίδοντάς την σε τίτλο blog.

Πηγή: ethnos.gr