Γιαγιά από την Ινδία κατάφερε να σκοτώσει τη λεοπάρδαλη που της επιτέθηκε

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Η 56χρονη Κάμλα Νέγκι γύριζε στο σπίτι της την Κυριακή, σε ένα ήσυχο ορεινό χωριό του Ουτάρακχαντ της Ινδίας, όταν της επιτέθηκε μια λεοπάρδαλη.

"Με τρόμαξε, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου. Τα νύχια της και τα δόντια της βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το λαιμό μου. Την άκουγα που ανέπνεε", δήλωσε η Κάμλα Νέγκι, σε τηλεφωνική συνέντευξη στην εφημερίδα Wall Street Journal, από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε. Ευτυχώς είχε μαζί της το δρεπάνι, καθώς επέστρεφε από αγροτικές εργασίες.

Προσπάθησε να απωθήσει τη λεοπάρδαλη, όμως όταν αυτή επέστρεψε την έπιασε από το αυτί και τη χτυπούσε με το δρεπάνι. Η λεοπάρδαλη όμως δεν το έβαζε κάτω. "Έμπηξε τα δόντια της στα χέρια μου" είπε η Νέγκι -που είναι και γιαγιά- και η μάχη συνεχίστηκε για περίπου μισή ώρα. Στο τέλος η λεοπάρδαλη παραιτήθηκε και έφυγε.

Τη βρήκαν αργότερα άλλοι κάτοικοι του χωριού νεκρή σε ένα βράχο. Η ηλικία της λεοπάρδαλης υπολογίστηκε στα 3,5 έτη και είχε διαστάσεις 1,90 μέτρων. Ο Σόχαν Λαλ, δασοφύλακας της περιοχής είπε ότι "Τα δόντια της λεοπάρδαλης ήταν όλα σπασμένα" και πρόσθεσε ότι "Είχε, άλλωστε, βαθιά κοψίματα και στα τέσσερα πόδια της".

Πηγή: lifo.gr