Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου μένει με τα εσώρουχα (pics)

Gazzetta team
Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου μένει με τα εσώρουχα (pics)
Αυτή είναι η Τζέσικα Χαρτ. Η σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου και ευσεβής πόθος των Αυστραλών για το 2013, μιας και το περιοδικό GQ την είχε αναδείξει ως την πιο σέξι Αυστραλή.

Έγινε γνωστή το 2009, όταν πόζαρε στις σελίδες του περίφημου ανδρικού περιοδικού Sports Illustrated, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι.

Έκτοτε, έχει περπατήσει στα σπουδαιότερα ντεφιλέ στον κόσμο, έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα των σημαντικότερων περιοδικών μόδας, όπως Vogue και Harper's Bazaar, έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες μεγάλων οίκων –Guess, Moschino-, έχει υπάρξει το πρόσωπο της L'Oreal, ενώ είναι μία εκ των διάσημων αγγέλων της Victoria’s Secret.

Η 27χρονη καλλονή επιστρέφει τώρα στις σελίδες του ανδρικού περιοδικού, που την τίμησε. Μένει με τα εσώρουχά της και ποζάρει στο φακό μόνο με τα εσώρουχα της σε αισθησιακές πόζες.

Να σημειωθεί πως Χαρτ και Νιάρχος είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι οι φήμες είχαν οργιάσει πως οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και πως σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: news.gr