Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί, αλλά όχι για τα ζώα!

Gazzetta team
Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί, αλλά όχι για τα ζώα!
Δεν ήταν ζωοκλέφτες οι τρεις «ποντικοί» που τρύπωσαν σε ένα ποιμνιοστάσιο το οποίο βρίσκεται στη δασική περιοχή της Δαδιάς Έβρου, αλλά... «κυνηγοί» μετάλλων που άρπαξαν ό,τι μπορούσαν και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση όταν είδαν να πλησιάζει ο ιδιοκτήτης.

Ο κτηνοτρόφος ενημέρωσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που, μαζί με συνοριοφύλακες, έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Σουφλίου. Σε ένα από αυτά, στον κόμβο Μάνδρας της εθνικής οδού Αρδανίου– Ορεστιάδας, κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τους επιβάτες που μετέφεραν τρία αλυσοπρίονα, διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα τα οποία είχαν κλέψει από το μαντρί.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο της 47χρονης που συνελήφθη μαζί με τον 19χρονο γιο της και την 16χρονη κόρη της. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ διαπιστώθηκε ότι μητέρα και γιος έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές μετάλλων.

Πηγή: protothema.gr