Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί την πιο σέξι γυναίκα (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί την πιο σέξι γυναίκα (pics & vid)
Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «Gone Girl» («Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε») βασισμένη στο διεθνές best seller της Τζίλιαν Φλιν έχει ήδη αρχίσει να κάνει πάταγο... και να σκεφτεί κανείς ότι έχει κυκλοφορήσει μόνο το τρέιλερ.

Εκατομμύρια αναγνώστες που λάτρεψαν το ομώνυμο βιβλίο αδημονούν μέχρι να ξεκινήσει η προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.



Με πρωταγωνιστή τον Μπεν Αφλεκ και με ένα βιβλίο που διαθέτει άριστες περγαμηνές η επιτυχία ίσως θεωρείται επιτυχημένη για τον σκηνοθέτη, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να θέλει να αγγίξει την τελειότητα, ρίχνοντας στη «μάχη» και το απόλυτο θηλυκό, Emily Ratajkowski.



Για πολλούς η Emily είναι αυτή τη στιγμή η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, έχει κερδίσει άλλωστε τέτοιους «τίτλους» από πολλά ανδρικά περιοδικά.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Vanity Fair» η 23χρονη καλλονή υποδύεται το ρόλο της Αντι, μιας κοπέλας που σπουδάζει και παίζει σημαντικό ρόλο στην ταινία, καθώς φέρεται να είναι η ερωμένη του χαρακτήρα που υποδύεται ο Μπεν Αφλεκ.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας τριαντάχρονης γυναίκας, της Έιμι, στην πέμπτη επέτειο του γάμου της. Ο άντρας της, Νικ Ντιουν (Μπεν Αφλεκ), πρώην πρωτοκλασάτος δημοσιογράφος από τη Νέα Υόρκη έχει χάσει τη θέση του λόγω περικοπών και διατηρεί πλέον μπαρ στο Μιζούρι το οποίο έχει αποκτήσει με χρήματα της συζύγου του. Οι αρχικές έρευνες «δείχνουν» το Νικ ως το βασικό ύποπτο για την εξαφάνισή της, ενώ επάνω του πέφτει και η σκιά ενός πιθανού φόνου.

Η διήγηση ξετυλίγεται σε δυο άξονες: Ο Νικ στις ανακρίσεις δίνει τη δική του εκδοχή για την κοινή ζωή του ζευγαριού ενώ η Έιμι διηγείται τη δική της ιστορία μέσα από το ημερολόγιό της. Αντιφάσεις, ψέματα, κρυμμένα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια περιπλέκουν την υπόθεση κι επιτείνουν την αγωνία. Η επιλογή του Ντέιβιντ Φίντσερ να μεταφέρει το συγκεκριμένο βιβλίο στη μεγάλη οθόνη δεν είναι τυχαία. Μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ», χρειαζόταν μια εξίσου δυνατή ιστορία για να επαναλάβει την επιτυχία του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για χάρη της κινηματογραφικής μεταφοράς η συγγραφέας έχει αλλάξει το τέλος του έργου.

Η ταινία έρχεται στις αίθουσες 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Αφλεκ προκειμένου να πάρει τον ρόλο στο «Gone Girl» ανέβαλε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας που είχε προγραμματίσει ως σκηνοθέτης, το βασισμένο στο βιβλίο του Ντένις Λιχέιν, «Live by Night».

Οσο για τον ρόλο της Εϊμι, μια σειρά από πολύ πιο διάσημες ηθοποιούς όπως Εμιλι Μπλαντ, η Νάταλι Πόρτμαν και η Σαρλίζ Θερόν (η οποία πρωταγωνιστεί σε μια άλλη μεταφορά βιβλίου της Φλιν, το «Dark Objects») ήθελαν τον ρόλο, τον οποίο κατέληξε να πάρει η βρετανίδα Ρόζαμουντ Πάικ, προσωπική επιλογή του Φιντσερ.

Πηγή: protothema.gr