Τους προσέλαβαν για να κάνουν τις μαϊμούδες

Gazzetta team
Τους προσέλαβαν για να κάνουν τις μαϊμούδες
Στόχος να διώξουν τις μαϊμούδες και τα αδέσποτα σκυλιά που «απειλούν» το κτήριο της Βουλής.

Την ώρα που σε χωριά της Ινδίας σημειώνονται βιασμοί και λιθοβολισμοί, στο Νέο Δελχί ασχολούνται με... μαϊμούδες!

Η κυβέρνηση αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις μαϊμούδες, οι οποίες έχουν κατακλύσει το Κοινοβούλιο. Η κυβέρνηση αποφάσισε να κερδίσει τον «πόλεμο» με τις μαϊμούδες και τους αδέσποτους σκύλους που «απειλούν» τη Βουλή.

Προσέλαβε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 40 ανθρώπους, για να μεταμφιεστούν σε μαϊμούδες, ώστε να διώξουν τιςς πραγματικούς μαϊμούδες από τη Βουλή! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται όχι μόνο είναι πραγματικότητα, αλλά έγινε και ρεπορτάζ στη Wall Street Journal.

Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι τόσο σοβαρό, ώστε έγινε και θέμα συζήτησης μέσα στη Βουλή. Ο πολιτικός Ambeth Rajan, από το βήμα της Βουλής, αναρωτήθηκε «τι θα γίνει με την απειλή από τις μαϊμούδες και τους σκύλους».

Έτσι, η κυβέρνηση προσέλαβε τους σαράντα ανθρώπους με στόχο να τρομάξουν τα ζώα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την κυβέρνηση, οι «εκπαιδευμένοι» άνθρωποι που θα προσληφθούν τελικά δεν θα ντυθούν σαν μαϊμούδες -έτσι ήταν το αρχικό σχέδιο- αλλά θα μιμηθούν τους ήχους που βγάζουν τα ζώα, ενώ θα είναι εξοπλισμένοι με όπλα που θα περιέχουν πλαστικές σφαίρες.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ την ανακοίνωση της κυβέρνησης της Ινδίας.

Πηγή: protothema.gr