Πώς αντιλαμβάνονται οι άντρες και πώς οι γυναίκες το σεξ μίας βραδιάς;

Gazzetta team
Πώς αντιλαμβάνονται οι άντρες και πώς οι γυναίκες το σεξ μίας βραδιάς;
Σεξ της μιας νύχτας: Σεξ για μια νύχτα ή ίσως και περισσότερες. Αλλά σίγουρα μια σεξουαλική επαφή, χωρίς να ξέρεις εάν θα υπάρξει συνέχεια...

Η γυναίκα

Μια γυναίκα που πηγαίνει με έναν άνδρα που γνώρισε μια φορά και ολοκληρώνει μαζί του από την πρώτη βραδιά, τις περισσότερες φορές σκέφτεται "ας ξεκινήσουμε έτσι και σιγά σιγά... μπορεί να κολλήσει". Για μια γυναίκα η ερωτική επαφή, όσο γρήγορα κι αν γίνει, σηματοδοτεί συχνά την αρχή μιας συναισθηματικής διαδρομής αλλά και μιας επιθυμίας να μοιραστεί με τον άντρα αυτό συναισθήματα κι εμπειρίες.

Φυσικά, υπάρχουν φορές που μια γυναίκα επιθυμεί μόνο να απολαύσει την σαρκική επαφή με έναν άνδρα και είναι απολύτως ξεκάθαρο μέσα της πως δεν υπάρχει καμία άλλη προσδοκία από την επαφή μαζί του. Αλλά συνήθως δεν υπάρχει αυτό!

Ο άντρας

Ένας άνδρας που βιάζεται να κάνει σεξ με μια γυναίκα που γνώρισε στο μπαρ, από το πρώτο κιόλας βράδυ είναι, τις περισσότερες φορές, συνειδητοποιημένος για τα κίνητρά του: την ηδονή και τον οργασμό. Έλκεται σεξουαλικά από εκείνη και ανυπομονεί να βιώσει αυτές τις στιγμές ηδονής που φαντασιώνεται. Συχνά, ένας άνδρας που ακολουθεί κατ' εξακολούθηση αυτό τον τρόπο σεξουαλικής επικοινωνίας, διανύει μια συναισθηματικά ανώριμη φάση ζωής κατά την οποία αποφεύγει την συναισθηματική δέσμευση και τις ευθύνες μιας σχέσης. Προτιμά να μην δεσμεύεται παραμένοντας σε επιφανειακά φλερτ και χωρίς να κάνει κάτι πιο δεσμευτικό γι' αυτό!

Πηγή: perfect5.gr