Σούπερ δουλειά: Δοκιμαστής για ανδρικά sex toys

Gazzetta team
Σούπερ δουλειά: Δοκιμαστής για ανδρικά sex toys
Αναζητά έναν part-time «μηχανικό του οργασμού», που θα εργάζεται ελεύθερα, ό,τι ώρα εκείνος επιθυμεί!

Η εταιρεία Hot Octopuss είναι από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των ανδρικών sex toys και βέβαια η δημιουργός του γνωστού Pulse -μιας κορυφαίας συσκευής αυτοικανοποίησης (και όχι μόνο), για άνδρες.

Όμως η πρωτοπορία της εταιρείας δεν σταματά εκεί. Αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή πρόταση σε όλους όσοι μπορούν να δουν την... ηδονή και ως μια ευκαιρία για εργασία. Ειδικότερα, αναζητά άνδρες δοκιμαστές για τα ερωτικά παιχνίδια που εξελίσσει. Με λίγα λόγια, αναζητά έναν part-time «μηχανικό του οργασμού», που θα εργάζεται ελεύθερα, ό,τι ώρα εκείνος επιθυμεί, όχι όμως σε... δημόσια θέα!

Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώσει τα όσα sex toys ήδη κατασκευάζει, με απώτερο σκοπό να αυξήσει κι άλλο την ηδονή σε όσους αγοράζουν τα προϊόντα της.

Στους επιτυχόντες, η εταιρεία θα στέλνει τα προς δοκιμή sex toys και αυτοί οφείλουν να στέλνουν την αναφορά τους για το βαθμό ευχαρίστησης που μπορεί να προσφέρει και πιθανές αλλαγές ή μειονεκτήματα της συσκευής για το χρήστη.

Οι απολαβές θα είναι ιδιαίτερα υψηλές για τους δοκιμαστές και απλά «χρειάζεται κάποιος να είναι πάνω από 18 ετών με αντοχή». Μάλιστα, όποιος τελικά αντέξει, θα λάβει ως αποζημίωση ένα «μεγάλο πακέτο» (χρηματικό), αλλά και χαρτομάντηλα εφ' όρου ζωής. Να σημειωθεί πως η ίδια η εταιρεία αναρωτιέται αν «είναι αυτή η καλύτερη δουλειά στον κόσμο»...

Πηγή protothema.gr