Νεκρή η αδερφή της Ντρου Μπάριμορ

Gazzetta team
Νεκρή η αδερφή της Ντρου Μπάριμορ
Νεκρή στο αυτοκίνητό της βρέθηκε, την παραμονή των 48ων γενεθλίων της η αδερφή της διάσημης ηθοποιού Ντρου Μπάριμορ, Τζέσικα.

Η ετεροθαλής αδερφή της ηθοποιού ήταν περιτριγυρισμένη από «δεκάδες λευκά χάπια» με ένα κουτάκι ενεργειακό ποτό ανάμεσα στα πόδια της, με το κεφάλι να ακουμπά στο τιμόνι του οχήματος, μπλοκάροντας το δρόμο σε μια πολυκατοικία στο Σαν Ντιέγκο.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο «10News», το πτώμα της ανακαλύφθηκε στις 6 το πρωί από τους κατοίκους που προσπαθούσαν να φύγουν για τη δουλειά τους. Το γραφείο του ιατροδικαστή αργότερα επιβεβαίωσε την ταυτότητα της Τζέσικα Μπάριμορ, ενώ έχει ήδη διεταχθεί αυτοψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η Τζέσικα, κόρη του Τζον Ντρου Μπάριμορ και της τρίτης γυναίκας του Νίνα Γουέιν, είχε ιστορικό εξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ και είχε γίνει δεκτή σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης δύο φορές κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.

Η διάσημη αδερφή της, Ντρου Μπάριμορ, είχε γίνει γνωστή από την ηλικία των 6 ετών, όταν είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία ET, ενώ έχει συζητήσει δημόσια τη μάχη που είχε δώσει με το ποτό και τα ναρκωτικά και παραδέχτηκε πως έιχε δοκιμάσει κοκαϊνη για πρώτη φορά στην ηλικία των 12 ετών. Μάλιστα στα 13 της είχε ήδη υποβληθεί σε θεραπεία αποτοξίνωσης δύο φορές.

Πηγή: ethnos.gr