Εξάχρονη χάρισε τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο

Gazzetta team
Εξάχρονη χάρισε τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο
Την ώρα που αρκετά μικρά κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες, η 6χρονη Τσάρλι Τίλοτσον από την Αγγλία αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα αυτή την ευχή στα παιδιά με καρκίνο.

Όπως μεταδίδει η Huffington Post, η 6χρονη δεν είχε κουρευτεί ποτέ στη ζωή της γιατί λάτρευε τα ξανθά μαλλιά της. «Ήθελε να μοιάζει με τη Ραπουνζέλ» δήλωσε ο πατέρας της.

Ωστόσο, βλέποντας μια τηλεοπτική εκπομπή για παιδιά που μάχονται τον καρκίνο, η Τσάρλι αποφάσισε να χαρίσει τα μαλλιά της στο ίδρυμα «Little Princess Trust», έναν οργανισμό που δωρίζει περούκες σε νέους ασθενείς με καρκίνο.

Ακόμη, αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για τα «παιδιά με καρκίνο του Ηνωμένου Βασιλείου», μέσω μιας φιλανθρωπικής σελίδας στο διαδίκτυο που τη βοήθησε ο πατέρας της να δημιουργήσει.

Ο πατέρας της Τσάρλι, Στιβ Τίλοτσον, δήλωσε ότι συγκινήθηκε από το αίτημα της κόρης του.

«Ήρθε σε μένα και μου είπε…'Μπαμπά, θα σε πείραζε αν έκοβα τα μαλλιά μου για τα παιδιά με καρκίνο;'».

Τα μαλλιά της, θα γίνουν περούκα για ένα παιδί με καρκίνο, σύμφωνα με τη Metro. Ενώ το κούρεμα έγινε πριν από δύο εβδομάδες, η Τσάρλι δήλωσε ότι θα το ξανακάνει μόλις μακρύνουν και πάλι για να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός ακόμη παιδιού, αναφέρει η Daily Star.


Πηγή: newpost.gr