Ιrina Shayk: Αγαπάω την Ελλάδα

Gazzetta team
Ιrina Shayk: Αγαπάω την Ελλάδα
Η γνωστή Ρωσίδα γαζέλα, γνωστή και ως η κοπέλα του Christiano Ronaldo, βρέθηκε στο κόκκινο χαλί για την πρώτη προβολή της ταινίας που πρωταγωνιστεί, Ηρακλής.

Η Irina Shayk που έκανε την Μεγάρα, ήταν πολύ καλή με τους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις. Η ταινία που πρωταγωνιστεί το μοντέλο είναι βασισμένη από την ελληνική μυθολογία, οπότε δεν γινόταν να λείπανε οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την πρεμιέρα αυτή.

«Αγαπάω την Ελλάδα, το όνομα μου είναι ελληνικό και νιώθω υπέροχα κάθε φορά που βρίσκομαι στην χώρα σας», είπε η Ρωσίδα καλλονή σε Έλληνα δημοσιογράφο, η οποία βρισκόταν λίγες εβδομάδες πριν παρέα με τον αγαπημένο στα νησιά των Μύκονο, Κρήτη, Σπέτσες αλλά και Κρανίδι για διακοπές. Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε για το αν θα αγόραζε ποτέ σπίτι στην Ελλάδα απάντησε ότι δεν γνωρίζει αλλά θα το σκεφτόταν.

Τέλος, ο Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε την Irina Shayk αν θα γινόταν ποτέ η γυναίκα του Ηρακλή ύστερα από την ιστορία ζωής του που γνωρίζει μέσα από την μυθολογία, κι εκείνη δεν ήξερε τι να απαντήσει, με αποτέλεσμα να του πει χιουμοριστικά πως της κάνει πολύ δύσκολες ερωτήσεις.


πηγή: newpost.gr