Απίστευτη χλιδή στο πάρτι της Βίσση

Gazzetta team
Απίστευτη χλιδή στο πάρτι της Βίσση
Χλιδή που σοκάρει στο πάρτι της Βίσση, την ώρα που εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά μαστίζονται καθημερινά από τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης.

Βαθύπλουτοι επιχειρηματίες κι εφοπλιστές «τσακώνονται» για ένα από τα πρώτα τραπέζια του beach club που θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της χρονιάς, στο Super Paradise της Μυκόνου. Η επέτειος για τα σαράντα χρόνια καριέρας της Αννας Βίσση και η πρώτη εμφάνιση της νικήτριας της φετινής Γιουροβίζιον Conchita Wurst στη χώρα μας στάθηκαν αφορμή για τους διοργανωτές ώστε να πάρουν την απόφαση και να ετοιμάσουν μια ειδική βραδιά, οι τιμές της οποίας ξεπερνούν κάθε ελληνική πραγματικότητα (και φαντασία). Σε αυτό βέβαια συνηγόρησε και το γεγονός πως από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκαν το πάρτι και η συνύπαρξη των δύο καλλιτέχνιδων επί σκηνής, τα τηλέφωνα του Jackie O beach «έσπασαν» από φραγκάτους ενδιαφερόμενους που μόνο και μόνο για να βρεθούν στις πρώτες σειρές του μαγαζιού ήταν διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος πως στα πρώτα τραπέζια, δίπλα ακριβώς δηλαδή από κει όπου θα στηθεί η σκηνή που θα φιλοξενήσει το μουσικό event, η τιμή κατ' άτομο φτάνει τα 450 ευρώ με μενού και σαμπάνια (η οποία προορίζεται αυστηρά ανά τέσσερα άτομα), ενώ στο αμέσως επόμενο διάζωμα η τιμή κατ' άτομο με μενού και σαμπάνια, πάλι μοιρασμένη στα τέσσερα άτομα, είναι 400 ευρώ έκαστο! Οσοι επιλέξουν να μοιραστούν έναν από τους καναπέδες της πρώτης σειράς θα πληρώσουν 300 ευρώ το άτομο μόνο με σαμπάνια, χωρίς μενού, ενώ όσοι βρεθούν στο δεύτερο stage του beach club θα πληρώσουν 250 ευρώ με σαμπάνια ανά τέσσερα άτομα.

Υψηλό κόστος και στην παραλία

Εκατό ευρώ το άτομο στοιχίζει η απλή είσοδος με ποτό στο μπαρ, ενώ από εκεί και πέρα, 50 ευρώ θα πληρώσουν όσοι επιλέξουν να δουν το πάρτι μέσα από γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στην παραλία του Jackie O beach, στη διάσημη παραλία του Super Paradise.

Ειδική τιμή θα ισχύσει μόνο για τους κατόχους της κάρτας μέλους του επίσημου fan club της Αννας Βίσση «Fannatics», για τους οποίους η τραγουδίστρια εξασφάλισε γενναία έκπτωση, αφού θα κληθούν να πληρώσουν μόνο 35 ευρώ στην είσοδο με ένα ποτό. Από εκεί και πέρα, όλη την εβδομάδα υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στη Μύκονο, αφού εκτός από τα παραπάνω από 40 άτομα της παραγωγής, καθημερινά κατέφθαναν στο νησί ειδικά κοντέινερ με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η σκηνή θα είναι στημένη στον χώρο όπου βρίσκεται το jacuzzi του χλιδάτου μαγαζιού, ενώ η πρώτη που θα κάνει την εμφάνισή της ανοίγοντας και το πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι η νεαρή τραγουδίστρια Demy, με την οποία η Αννα Βίσση είχε συνεργαστεί και παλαιότερα.

Το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στη στιγμή κατά την οποία η Ελληνίδα σταρ θα βρεθεί στη σκηνή με τη διάσημη περσόνα Conchita Wurst ή αλλιώς την τραγουδίστρια με το μούσι, που κατά καιρούς έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια της Αννας Βίσση. Εκατοντάδες πυροτεχνήματα θα μετατρέψουν τη νύχτα σε μέρα, με όλους τους παρευρισκόμενους να χορεύουν στους ρυθμούς του «Αγάπη υπερβολική».

Οι γαλαζοαίματοι στο Jackie O beach

Ανάμεσα στους υψηλούς θαμώνες της βραδιάς θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως θα είναι και ο πρίγκιπας του Μαρόκου, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το μεγάλο event ζήτησε να του κλείσουν ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού προκειμένου να απολαύσει από εκεί το θέαμα μαζί με την παρέα του. Στα πρώτα τραπέζια του Jackie O beach θα βρεθούν επίσης τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, που εκτός από την Αννα Βίσση έχουν την περιέργεια να δουν από κοντά και την τραγουδίστρια Conchita που από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλάει για την εικόνα της.

Σφυρίδα, μοσχάρι και gourmet ορεκτικά

ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ μενού της βραδιάς φέρει την υπογραφή του διάσημου σεφ Χριστόφορου Πέσκια, ο οποίος έχει ετοιμάσει -ανάλογα με την προτίμηση- δύο βασικά πιάτα που αποτελούνται από σφυρίδα για τους λάτρεις του ψαριού και μοσχάρι για όσους προτιμούν το κρέας. Σαλάτες με φρούτα εποχής και gourmet ορεκτικά θα συμπληρώσουν το γεύμα που θα ταιριάζει απόλυτα με τη φίνα σαμπάνια Veuve Clicquot που θα ρέει άφθονη στα τραπέζια. Τα γλυκά θα είναι του pastry chef Χρήστου Βέργαδου, ο οποίος εκτός από τη μους σοκολάτα με δυόσμο και την πανακότα με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα ετοιμάζει και τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, μια τούρτα για τα σαράντα χρόνια καριέρας της Αννας Βίσση.

Πηγή: espressonews.gr