Air Algerie: Ξεκληρίστηκε 10μελής οικογένεια

Gazzetta team
Air Algerie: Ξεκληρίστηκε 10μελής οικογένεια
Δέκα άτομα της ίδιας οικογένεια συμπεριλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία με το αεροσκάφος της Air Algerie το οποίο συνετρίβη την Πέμπτη στο Μάλι.

Λίγη ώρα αφότου γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους έγινε γνωστό ότι η οικογένεια Reynaud από τη Γαλλία ξεκληρίστηκε.

Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 118 επιβάτες και μέλη πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων 54 Γάλλων πολιτών, δεκαπέντε από τους οποίους θα μετεπιβιβάζονταν στο Αλγέρι σε άλλο αεροπλάο με προορισμό το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι οι Γάλλοι οι οποίοι βρίσκονταν στο αεροπλάνο ήταν 50.

Δυστυχώς, όπως ανέφερε νωρίτερα την Παρασκευή ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, κανένας δεν κατάφερε να επιζήσει.

Η διαίσθηση της μικρής Chloe

Μια ακόμη τραγική ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτή ενός 10χρονου κοριτσιού από τη Γαλλία, το οποίο εξέφρασε τους φόβους της για την τύχη της πριν από την πτήση.

Η μικρή Chloe χάθηκε μαζί με τους γονείς της Bruno Cailleret και Caroline Boisnard, καθώς και με τον μεγαλύτερο αδερφό της και την γιαγιά της. Οι πέντε τους επέστρεφαν από ένα ταξίδι στην Μπουρκίνα Φάσο, όπου διέμενε ο θείος της κυρίας Boisnard.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της μικρής πόλης Μενέ στην κεντρική Γαλλία απ' όπου κατάγονται,όλη η πόλη έχει σοκαριστεί στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. «Η Chloe ήταν ενθουσιασμένη για το ταξίδι που θα έκανε, αλλά πριν φύγει αποκάλυψε στη δασκάλα της το φόβο της για την πτήση, η οποία θα ήταν η πρώτη της».

Πηγή: protothema.gr