Είχε τρομοκρατήσει τη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Είχε τρομοκρατήσει τη Θεσσαλονίκη
Στη σύλληψη ενός 35χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο Σ.Ε., σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης δύο επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη κατά τις οποίες επιβίβασε με τη βία τα θύματά του στο αυτοκίνητο και -αφού τα οδήγησε σε ερημικές τοποθεσίες- τα λήστεψε.

Στη μια περίπτωση, στις 7 Ιουλίου, θύμα του έπεσε μια γυναίκα, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά και της απέσπασε 80 ευρώ εγκαταλείποντάς την στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού.

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 16 Ιουλίου, ο συλληφθείς άρπαξε από το θύμα του, έναν ημεδαπό, 330 ευρώ. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 35χρονος προφυλακίστηκε, ενώ με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα τυχόν θύματά του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες και τα στοιχεία δύο ατόμων που είχαν συλληφθεί στις 17 του μηνός με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και της μαστροπείας. Οι Αρχές έκριναν ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα και προκειμένου να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο αλλά και για καλύτερη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, κοινοποίησαν τα στοιχεία και των δύο εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 41χρονο που φέρεται να εξέδιδε τη μόλις 11 ετών ανιψιά του και για 33χρονο, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του μικρού κοριτσιού κατόπιν «συμφωνίας» με τον 41χρονο.

Η οικονομική συναλλαγή, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, φέρεται να ανερχόταν στα 150 ευρώ.

Εκτός από τα χρήματα, στην κατοχή και των δύο συλληφθέντων είχαν βρεθεί και μαχαίρια οπότε, εκτός των άλλων, αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της οπλοκατοχής.

πηγή: kathimerini.gr