Κι άλλη ερωμένη ο Μπιλ Κλίντον;

Gazzetta team
Κι άλλη ερωμένη ο Μπιλ Κλίντον;
Η ξανθιά άγνωστη ερωμένη με την κωδική ονομασία «Εnergizer» και τα «πλούσια» ελέη.

Τα... κουλουράκια στους άνδρες της Ασφάλειας και η «τιμωρία» των μυστικών πρακτόρων στην αγενέστατη Χίλαρι.

Πήγαινε κουλουράκια στις μυστικούς πράκτορες του Μπιλ Κλίντον για να τους καλοπιάσει και μετά, όταν το έδαφος ήταν ελεύθερο από τη... Χίλαρι, απολάμβανε τις χαρές του έρωτα με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ!

Όχι! Δεν πρόκειται για άγνωστες πτυχές της περιβόητης ερωτικής ιστορίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, με τη γνωστή και μη εξαιρετέα “βοηθό” του, Μόνικα Λεβίνσκι.

Ένα νέο βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 5 Αυγούστου, αποκαλύπτει πως ο Μπιλ Κλίντον είχε περισσότερες “αδυναμίες”, δεν περιορίστηκε στο “ατόπημα” με την Λεβίνκσι και τον περιβόητο “λεκέ” στο φόρεμά της, αλλά... άφηνε λεκέδες κι αλλού!

Τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ η είδηση έχει προκαλέσει τεράστια αναταραχή. Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι, εκτός από το Μόνικα Λεβίνσκι με τον περίφημο "λεκέ", ο ερωτικά άτακτος Μπιλ Κλίντον είχε και μία άλλη ερωμένη: αυτή τη φορά ξανθιά, την οποία μάλιστα έβαζε μέσα στο Λευκό Οίκο κάθε φορά που έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία.

Όπως υποστηρίζει ο Ρόναλντ Κέσλερ, ο Αμερικανός συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents", (Σ.Σ: άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε σεξ με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: "Energizer".

Στο βιβλίο του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και τμήματά του προδημοσιεύει η εφημερίδα "New York Post", ο κ. Κέσλερ αποκαλύπτει ότι ήταν οι ίδιοι οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ που είχαν βαπτίσει τη ξανθιά ερωμένη του Μπιλ "Energizer" για... ευνόητους λόγους.

Το ξανθό αντικείμενο του πόθου του προέδρου φερόταν ευγενικά και φιλικά στους μυστικούς πράκτορες. Όταν απουσίαζε η Χίλαρι, είχαν δοθεί στους φρουρούς οδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις.

H "Energizer" περιγράφεται ως μία χαριτωμένη και φιλική γυναίκα, η οποία πολλές φορές πήγαινε μπισκότα στους άνδρες ασφαλείας του Μπιλ Κλίντον.

Η περιγραφή της ξανθιάς ερωμένης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έγινε από έναν προιστάμενο του Λευκού Οίκου, αναφέρει το δημοσίευμα.

"Ηταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας" φέρεται να λέει πρώην προιστάμενος του Λευκού Οίκου, μιλώντας φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Οι μυστικοί πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα τους μυστικούς πράκτορες του Μπιλ όταν επέστρεφε στο σπίτι η σύζυγός του. Έτσι, ο Μπιλ είχε όλο το χρόνο στην διάθεσή του να ξεπροβοδίσει την ερωμένη και να "καθαρίσει" την περιοχή απ΄όλα τα "ενοχοποιητικά στοιχεία".

Όμως μια φορά,η προειδοποίηση απο τους μυστικούς πράκτορες της Χίλαρι ήρθε αργά. "Οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την "Energizer".

Ο κ. Κέσλερ επισημαίνει επίσης ότι η Χίλαρι ήταν ιδιαίτερα αγενής με τους μυστικούς πράκτορες, κατά συνέπεια, αυτοί "κάλυπταν" τον τότε Αμερικανό πρόεδρο με χαρά, το έκαναν από τα βάθη της ψυχής τους. Το έβλεπαν, μάλιστα, και ως μία μορφή τιμωρίας προς τη Χίλαρι.

Οι εκπρόσωποι του Μιπλ Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής το σχετικό δημοσίευμα. Η "New York Post" υπογραμμίζει, πάντως, πως ο Κέσλερ ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει ότι οι μυστικοί πράκτορες του Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κολομβία, είχαν προσλάβει ιερόδουλες για να απολαύσουν τις χαρές του έρωτα.

Πηγή: protothema.gr